K1 i Boks

(VIDEO) Mike Tyson poručio je Tysonu Furyju što mora napraviti ako želi pobijediti Usyka

Mike Tyson i Tyson Fury

 Boxing News Twitter
Fury je tvrdio da je izgubio od Oleksandra Usyka jer mu je borba bila ‘‘prelagana‘‘ pa se previše zabavljao

Dvije velike boksačke borbe stižu nam kasnije ove godine.

Prva je dugo najavljivana međugeneracijska borba između legende sporta, Mikea Tysona, i mladog YouTubera koji je postao boksač, Jakea Paula. Tyson će 15. studenog obući rukavice s napunjenih 58 godina života za profesionalnu borbu protiv 27-godišnjeg Paula.

Mišljenja su podijeljena o tome treba li se mlađi borac brinuti za svoju sigurnost protiv nekada apsolutno nezaustavljivog Tysona ili bi veteran trebao biti zabrinut zbog velike razlike u godinama.

Drugi borbeni spektakl dolazi nam 21. prosinca, a to je revanš Oleksandra Usyka protiv Tysona Furyja - sedam mjeseci nakon što je Ukrajinac porazio Britanca u teškaškom obračunu za titulu apsolutnog prvaka.

Nakon meča kojeg je Fury tijesno izgubio na bodove, tvrdio je da je borba bila ‘‘prelagana‘‘. Rekao je da stoga bio preopušten i da se previše zabavljao u ringu pa je zato gubio fokus tijekom borbe.

Novinar Boxing King Medie uspio je uloviti Tysona u hodu kako bi odgovorio na dva kratka pitanja. ‘‘Iron Mike‘‘ je rekao da ‘‘Kralj Cigana‘‘ može osvetiti svoj jedini poraz u karijeri i dao je jednu jasnu uputu što mora učiniti kako bi pobijedio sljedeći put kad se nađe u ringu s ukrajinskim prvakom, Usykom.

“Shvati to ozbiljno.”, kratko je poručio legendarni Tyson.

Linker
16. rujan 2024 21:19