K1 i Boks

(VIDEO) McGregor podijelio novu snimku sa sparinga u kojoj dominira nad američkim poluteškašem

Conor McGregor v Floyd Mayweather

 Ethan Miller/Getty images/Profimedia
Conor McGregor je navukao boksačke rukavice u novoj snimci koju je podijelio na svom Instagram profilu

Conor McGregor izgleda izvanredno, barem na najnovijoj snimci sa sparinga. Čini se kako ‘‘Notorious‘‘ dodatno podgrijava iščekivanja nestrpljivih obožavatelja koji se nadaju njegovom skorom povratku u UFC-ov oktogon.

Poznati Irac je prvotno trebao napraviti svoj dugoočekivani povratak na UFC 303 priredbi u srpnju, no ozljeda malog nožnog prsta spriječila ga je da se pojavi u kavezu. Dok se čini da je Michael Chandler zasad krenuo dalje i odustao od mogućnosti borbe s McGregorom, irska MMA zvijezda se i dalje priprema.

Na snimci objavljenoj na njegovom Instagramu, McGregor djeluje brzo i dinamično, lako birajući udarce protiv svog suparnika. Snimka počinje tako što bivši dvostruki UFC prvak odmjerava distancu prednjom desnom rukom, prije nego što ispali snažni lijevi udarac koji je poslao protivnika na konopce ringa.

Kad se protivnik vratio prema McGregoru, Irac je uputio dva krošea desnom rukom, prvi je odsjeo u tijelo, a drugi u glavu. Shvativši da treba poboljšati obranu, sparing partner podigao je obje ruke i pokrio se, što je navelo ‘‘Notoriousa‘‘ da uputi lijevi i desni udarac u tijelo. Napad je zaključio zadnjim direktom prema glavi, koji je protivnik, kako se čini, djelomično blokirao rukavicama.

Kako je McGregor napisao u svojoj objavi, njegov sparing partner na snimci je Sean O‘Bradaigh koji je rangiran kao osmi američki poluteškaš, dvostruki je osvajač NY prvenstva i borio se na kvalifikacijama za OI u Parizu.

Linker
19. rujan 2024 18:01