K1 i Boks

(VIDEO) Klasični nastup Marka Hunta! Pogledajte kako je prebio neporaženog boksača u oproštajnom meču

Mark Hunt i Sonny Bill Williams

 Screenshot (youtube, Fightmag)
48-godišnja legenda borilačkog sporta sa stilom se oprostila od profesionalnog sporta

Jedan od najvećih majstora kad su ‘‘walk off‘‘ nokauti u pitanju, u noći s petka na subote odšetao je i u mirovinu, a to je napravio nakon novog nokauta. Mark Hunt nokautirao je Sonnyja Billa Williamsa u četvrtoj rundi boksačkog meča, a Huntu je to bila ukupno 24 pobjeda nokautom kad se zbroje sve njegove pobjede u MMA-u, boksu i kickboksu.

Sonny Bill Williams 11 je godina mladi od Marka Hunta i u meč je ušao s omjerom 9-0. Hunt je iza sebe imao tri boksačka nastupa u karijeri. Jednom je remizirao, a dvaput je bio poražen. Unatoč tome, 48-godišnji Mark Hunt pokazao je kako ga se apsolutno nikad ne može otpisati, pogotovo dok posjeduje svoj razorni udarac.

O Huntovim ostvarenjima kroz karijeru, razlozima povlačenja i onome što je izjavio nakon pobjede nad Williamsom nećemo previše pisati u ovom članku. Ukoliko ste sve to propustili, nema brige, jer članak o tome možete pročitati OVDJE.

Unutar ovog članka nalazi se ono što svi želite pogledati, snimka Huntovog nokauta protiv Williamsa, ali i sažeci cijele borbe. ‘‘Super Samoan‘‘ imao je problema s Williamsom na početku meča, ali niti u jednom trenutku nije prestajao pritiskati i kretati se prema naprijed.

Neki će reći da je to bio ‘‘vintage‘‘ Mark Hunt, odnosno onaj Hunt kojeg ne možete nokautirati čak i da ga udarite šipkom, dok on svojim razornim udarcima konstantno prijeti. Williams se lijepo kretao kroz prve tri runde, pogađao je s distance i može se reći da je vodio. Međutim, Hunt je u četvrtoj rundi počeo stvarati velike probleme mlađem protivniku.

Williamsa je uzdrmao lijevim krošeom već pri početku runde, a iako se Sonny oporavio, Hunt je nastavio s pritiskom i jednim udarcem desnicom izbio je gumu za zube iz Williamsovih usta. Sonny je ubrzo završio na tlu i prvi put mu se brojalo. Hunt je u tom trenutku namirisao krv i sjajnom serijom udaraca došao je do pobjede prekidom.

Bio je to klasični nastup Marka Hunta i sjajan način za povući se iz borilačkog sporta. Najbolje trenutke njegovog oproštajnog meča možete pogledati u videu ispod ovog teksta. Što dodati, osim uživajte!

Linker
27. lipanj 2024 02:53