K1 i Boks

(VIDEO) Hasim Rahman Jr. organizirao vaganje da dokaže da je skinuo kilažu, pojavio se kilogram preko limita

Hasim Rahman Jr.

 Screenshot (twitter, Mirror Fighting)
Nije ni Paul propustio ovo prokomentirati

Vjerojatno je većini poznata agonija koju su prošlih dana stvorili Jake Paul i Hasim Rahman Jr. Borba je još početkom tjedna otkazana jer je Rahman bio pretežak, te je Paul i njegov tim smatrao kako nema šanse da dođe sa 93 kg do vaganja, što se ispostavilo i točnim.

Hasim je organizirao ‘službeno‘ vaganje i pojavio se samouvjereno kako bi dokazao svima kako se Paul uplašio jer je on ‘skinuo‘ kilažu. Došetao je tako Hasim do vage, skinuo odjeću, ponosno stao, kad tamo – svejedno je pretežak gotovo kilogram.

Valja istaknuti kako je borba originalno trebala biti na 90 kg, ali su mu Paul i njegov tim dali još tri kilograma manje, odnosno da skida na 93. Nije ni to uspio napraviti, ali po njemu je tih 94 dovoljno da se borba održi. Rekao je kako je spreman odreći se 25% zarade, no Paul ne želi ni čuti.

Javio se na sve ovo Paul, koji je na Twitteru napisao da je karma ku**a. Podsjećamo, Rahman je bio borac koji je trebao zamijeniti Tommyja Furyja u boksačkom meču koji je sinoć bio održan. Budući da je Jake i ovog puta ostao bez protivnika, odlučili su se otkazati cijelu priredbu koja se trebala odviti u Madison Square Garednu.

Video u kojem Rahman ponovno ‘pada‘ vagu pogledajte ispod:

Linker
06. srpanj 2024 01:47