K1 i Boks

(VIDEO) Fury uletio u studio i napravio šou: ‘On je idiot! Ovo može značiti samo jednu od dvije stvari‘

Tyson Fury
 Screenshot (Twitter, ESPN Ringside)
‘Da nema moje priče - boks bi bio mrtav! Ja sam jedini lik koji je ostao živ u ovom sportu‘

"Upravo sam potpisao ugovor za borbu s Deontayem Wilderom. Kujo, završit ćeš nokautirana", glasila je jedna od prvih rečenica Tysona Furyja koji je uletio u ESPN-ov studio, nakratko prekinuo voditelje i pred kamerama objavio veliku vijest.

'Kralj Cigana' se, naime, nalazio u Las Vegasu gdje je osim potpisivanja ugovora prisustvovao i boksačkom meču Josha Taylora i Josea Ramireza.

Jesu li on i njegov tim uopće razmišljali o tome da plate Wilderu kako bi privremeno odstupio i omogućio njegov meč s Anthonyjem Joshuom? - Glasilo je jedno od prvih pitanja.

"Nikako. Platit ću mu batinama. Ovo je njegov posljednji napad. Imam njegovo srce, njegovu dušu i njegovu magiju - svaki djelić Deontaya Wildera, evo imam tu u svom džepu i nosim ga sa sobom posljednjih 18 mjeseci", u svom će stilu Tyson.

"On baš želi biti kažnjen. On je idiot. Pa u posljednjoj sam ga borbi u potpunosti rastavio i razbio na komadiće! I on to želi ponovno doživjeti? Priča ljudima da sam izazvao puknuće na njegovoj lubanji, da sam mu ozlijedio rame, biceps... Ali opet želi u ring sa mnom. To može značiti samo jednu od dvije stvari: totalno je lud ili je naivčina koja želi biti kažnjena", dodao je 'Kralj Cigana'.

Imao je WBC-ov prvak poruku i za nesuđenog mu protivnika Joshuu.

"AJ govori da sam ja taj koji priča, ali da nema moje priče - boks bi bio mrtav. Ja sam jedini lik koji je ostao živ u ovom sportu. To je činjenica. Naša borba dogodit će se ove godine. Čim se riješim ove budale, Deontaya Wildera, a teško ću ga nokautirati, odmah ću se pozabaviti i s ovim dugim tipom", poručio je Fury u razgovoru za ESPN.

Treći susret Furyja i Wildera dogovoren je za 24. srpnja u Las Vegasu.

Linker
05. srpanj 2024 17:55