K1 i Boks

(VIDEO) Fabjan i Stošić zamalo se fizički obračunali u Beogradu, morali ih razdvajati: ‘Nećeš, pi**o jedna!‘

Zelg Galešić, Darko Stošić i Dražen Forgač

 Screenshot/Instagram (FNC)
Vatrena uvertira u glavni meč predstojeće FNC 17 priredbe dobila je svoj novi nastavak

Proporcionalno približavanju sutrašnjem danu i FNC 17 priredbi, rastu i tenzije između Darka Stošića i Mirana Fabjana. Animozitet se počeo "kuhati" tjednima ranije, kroz prozivke putem društvenih mreža i medija, a novu je razinu dosegao na jučerašnjem sučeljavanju, kakvo još, možemo slobodno reći, nije viđeno na ovim prostorima. Nova epizoda "beefa" uslijedila je danas - nakon službenog vaganja za beogradski "event".

Iz videozapisa objavljenog na FNC-ovom Instagramu, dalo bi se zaključiti da su se slovenski i srpski borac sreli na hodniku, a to, dakako, nije moglo proći bez tenzija.

Na početku videa vidi se Fabjan koji sjedi u društvu timskog kolege iz pulskog Trojana, Ivana Vitasovića, te se prepire sa Stošićem koji stoji nasuprot njega. Prepirka eskalira, Fabjan se diže, te on i Stošić kreću jedan prema drugom, a u tom trenutku interveniraju Zelg Galešić, Dražen Forgač i Narcis Mujkić, te razdvajaju dvojicu boraca i sprječavaju fizički sukob.

"Ajd‘ pipni me, ajd‘ pipni me", govor potom Fabjan, na što mu najbolji srpski teškaš uzvraća: "Sad ću te pipnuti, a u subotu ću te...", pri čemu slovenski "Rocky" ponovno odgovara: "Nećeš me pipnut‘ pi**ko jedna".

"Tko je sad uzrujan? Pogledaj se...izgubio si u svojoj igri", govori nakon toga "The Hammer", a Fabjan zaključuje: "Ja živim u toj igri".

Cijelu situaciju možete pogledati u videozapisu koji slijedi.

Linker
01. lipanj 2024 20:31