K1 i Boks

(VIDEO) Canelo i Ryder se susreli nakon meča, pogledajte što su rekli jedan drugome

Canelo Alvarez, John Ryder

 Screenshot (instagram, Matchroomboxing)
Poštovanje je iskazano s obje strane

Canelo Alvarez sinoć je još jedanput dokazao kako je apsolutni vladar supersrednje kategorije pobijedivši dominantnom izvedbom trećeg na ljestvici, Johna Rydera. Popularni Meksikanac to je učinio pred svojom domaćom publikom u Meksiku, gdje nije boksao još od davne 2011. godine. U gledalištu je bilo oko 50 000 njegovih navijača, koji su uzvicima pratili svaki njegov napad.

Canelo je uzeo gotovo sve runde osim vjerojatno desete i dvanaeste kada je krenuo rutinski meč privesti kraju, dok je Ryder tada vidio svoju priliku za eventualni prekid. Boksači su se sreli nakon meča u hodnicima dvorane te su izmijenili nekoliko rečenica punih poštovanja, točno kako i priliči takvim velikim sportašima. Jedan drugoga su pohvalili, a kako je razgovor tekao pročitajte u nastavku.

"Dobra borba! Dobar udarac" - započeo je Ryder, na što mu je Canelo odgovorio: "Znam, to je bilo u drugoj rundi, negdje pri kraju je li tako?"

"Da, da, posljednji udarac prije gonga."

"Osjetio sam ga. Čvrst si ti, vrlo jak. Drago mi je da sam dijelio ring s tobom." - rekao mu je Canelo, na što mu je Britanac odgovorio: "Bila mi je čast."

Meč koji publika trenutno najviše priželjkuje je onaj protiv Davida Benavideza, neporaženog mladog Amerikanca koji već godinama pokušava dogovoriti meč protiv Meksikanca, ali nikako da u tome uspije. Ako se ne odluči za tu opciju, Canelo će sigurno ganjati revanš protiv Bivola, kralja poluteške kategorije koji ga je doslovce školovao prošle godine u Canelovom pokušaju da postane WBA prvakom poluteške kategorije.

Linker
28. lipanj 2024 11:25