K1 i Boks

(VIDEO) Askren objavio sjajnu kompilaciju s priprema po uzoru na četvrti dio Rockyja

Ben Askren
 screenshot (Twitter)
Ben Askren se prema svemu sudeći jako dobro zabavlja pripremajući se za nadolazeći boksački meč

Sve je bliže intrigantni boksački meč između Bena Askrena i Jakea Paula, koji će se održati 18. travnja na Mercedes Benz stadionu u Atlanti. Tako sve više možete naići na promotivne materijale istog, a oni se u svojoj suštini podosta razlikuju, ovisno o tome koji boksač je kojeg objavio. Dok kod Paula većinom vidimo snimke s treninga i najave brutalnog nokauta, bivša MMA zvijezda odlučila se dobro zabaviti.

Tako je Askren u svojoj novoj najavi odlučio prikazati snimke s priprema i to u stilu legendarnih scena iz četvrtog dijela Rockyja, gdje se naslovni junak za meč protiv Ivana Draga odlučio pripremiti tako što je otišao u divljinu. Kompilaciju je objavio na Twitteru.

Askren je i dalje u većini prognoza otpisan, što je s druge strane nevjerojatno onima koji prognoziraju drugačiji ishod. Neovisno o tome koliko je njegov boks u nekadašnjim MMA borbama izgledao loše, činjenica je kako se ovdje radi o čovjeku koji se u borilačkom treningu nalazi 25 godina, od čega boks trenira preko deset. S druge strane, Jake Paul trenira otprilike dvije godine i do sada se susreo s dva "borca" neupitno lošijih borilačkih rezimea od njega. No, mnogi smatraju kako je u njima prezentirao talent i snagu udarca.

Upravo zbog svega toga je meč intrigantan, a neki čak na Askrena gledaju kao čovjeka koji u ovom slučaju predstavlja cijeli MMA, iako realno uistinu je jedan od najlošijih boksača među elitnim MMA borcima. Hoće li njegov boks biti dovoljno dobar da obrani čast sporta kojim se bavio od 2009. do 2019. godine? Saznat ćemo za tri tjedna.

Linker
04. listopad 2024 03:54