K1 i Boks

Trostruki izazivač za UFC naslov: ‘Jake Paul je bio mudar kad me uvrstio u ugovor kao Tysonovu zamjenu‘

Mike Tyson

 Kena Betancur/AFP/Profimedia
Nakon Tysonovih zdravstvenih problema, UFC član Kuće slavnih tvrdi da je ugovorno potvrđen kao zamjena

Nedavni zdravstveni problemi Mikea Tysona prepali su mnoge da bi to moglo ugroziti njegovu borbu s Jakeom Paulom. Boksačkoj legendi je pozlilo tijekom leta u zrakoplovu što je dodatno potaknulo već veliku zabrinutost njegovih fanova jer ulazi u meč protiv puno mlađeg protivnika.

Tyson sada tvrdi da je bolje i da je u potpunosti spreman, ali ako ipak bude primoran otkazati meč, jedan član UFC-ove Kuće slavnih tvrdi da je ugovorno potvrđen kao zamjena za ‘Iron Mikea‘.

Prema njegovim vlastitim riječima, Chael Sonnen, bivši UFC izazivač za naslov poluteške (protiv Jona Jonesa) i dvostruki izazivač za naslov srednje kategorije (oba puta protiv Andersona Silve), obznanio je putem društvenih mreža da je upravo on taj koji spremno čeka zamijeniti Tysona.

"Mislim da je Jake Paul bio mudar kad me uvrstio u ugovor kao Tysonovu zamjenu, zar ne?"

"Ako Jake Paul shvati da bi se za mjesec dana mogao boriti SA MNOM, možda će ON biti taj koji će doživjeti srčani udar."

Usred cijele situacije, Sonnen je iskoristio priliku da uputi udarce i Andersonu Silvi – čovjeku s kojim će se susresti u boksačkom ringu 15. lipnja.

"Možda sad priprema s Andersonom Silvom i Spaten Brasilom ima malo više smisla, zar ne?"

Chael Sonnen se nada da će osvetiti svoje UFC poraze protiv Silve kada se sljedećeg mjeseca prvi put pojavi u boksačkom ringu. Njih dvojica su se dva puta sukobili tijekom svojih nastupa u oktogonu, a njihov prvi susret na UFC 117 priredbi bio je pravi klasik i na kraju je uvršten u UFC-ovu Kuću slavnih.

Linker
13. lipanj 2024 08:02