K1 i Boks

Trener legendarnog Branka Cikatića održat će borilački seminar u Zagrebu, doznajte sve informacije

Bruno Cikatić (sin Branka Cikatića) i Thom Harinck

 KTB Tigar Cikatić
Slavni Thom Harinck u hrvatskoj će metropoli posjetiteljima seminara prenositi svoje bogato borilačko znanje

Thom Harinck, slavni trener i osnivač Chakuriki Gyma u Amsterdamu, svojedobno je vodio legendarnog Branka Cikatića i iz kuta ringa nadgledao pohod "Hrvatskog Tigra" na sam vrh svjetske kikboksačke scene. Od istog će čovjeka, u čijoj su dvorani, osim Cikatića, trenirali i brojni drugi kikboksački prvaci poput Petera Aertsa, Jérômea Le Bannera, Bard Harija, Hesdyja Gergesa i ostalih, sljedećeg mjeseca imati priliku učiti i mladi hrvatski borci, odnosno svi zainteresirani zaljubljenici u borilački sport.

Klub Tigar Cikatić, naime, 3. studenog 2024. organizira u Zagrebu sportski događaj na kojem će Brankov trener, ujedno i jedan od najpoznatijih svjetskih kikboksačkih trenera uopće, održati borilački seminar.

Chakuriki kickboxing K1 seminar uključivat će dva treninga, jutarnji i popodnevni (ukupnog trajanja više od četiri sata), kao i osobni Q&A intervju s Harinckom i privatnim sesijama. Osim slavnog trenera, događaju će prisustvovati i Perry Ubeda, bivši višestruki prvak u kikboksu i tajlandskom boksu. Cijena ovog borilačkog seminara iznosi 90 eura.

Prema riječima organizatora, prijave za seminar već uvelike pristižu iz Nizozemske, Njemačke, Italije, Slovenije, Poljske i ostalih zemalja, a ako i vi želite biti dio ovog borilačkog događaja i iskoristiti jedinstvenu priliku za učenje od legendarnog trenera, svoje mjesto možete rezervirati na telefonskom broju 099/7042-409 ili na Facebook, odnosno Instagram profilu KTB Tigar Cikatić.

Linker
04. listopad 2024 17:36