K1 i Boks

Trener Babićevog subotnjeg protivnika: ‘On je stara škola, samo se želi tući. Dosta maše, ali to će nama ići u prilog‘

Alen Babić

 Philip Sharkey/TGS Photo/Shutterstock Editorial/Profimedia
Ove subote ćemo saznati kako novo okruženje utječe na Alena, pogotovo jer ga čeka veći izazov nego što je to bio njegov povratnički meč nakon poraza

Vrlo važan, ali nimalo lagan meč očekuje našeg boksača nadolazećeg vikenda. Alen ‘‘Savage‘‘ Babić uspješno se vratio pobjedama nakon prvog profesionalnog poraza, a Johnny Fisher očekuje ga u spomenutom nastupu. Neće ovo biti mali zalogaj za ‘‘Savagea‘‘, no, pobjeda mu uistinu može puno toga donijeti.

Mark Tibbs, inače Fisherov trener, u javnosti je već nekoliko puta govorio o Babiću. Svjestan je i on da ‘‘Savage‘‘ donosi opasnost u ring, a danas je za BoxingScene rekao kako Babića poznaje od prije i da postoji nekoliko stvari koje su ga kod njega oduševile:

‘‘Sviđa mi se njegov stil borbe. Nikada niste sigurni kada ispred sebe imate čovjeka koji se želi potući, koji je tu došao po pobjedu. Fisher je upravo osvojio titulu i želi upravo ljude koji su se došli tući. Alen Babić je vrlo ponosan čovjek, poznam ga jako dobro. Kada je prvi puta došao u Englesku, Dillian Whyte ga je angažirao za sparinge. On je stara škola. Ne zanima ga snaga i kondicija, on se samo želi tući‘‘, započeo je Tibbs, pa nastavio:

‘‘On samo želi ići u rat. Ne boji ga se. Navalio je na Dilliana odmah u prvoj rundi, pa smo ga morali zaustavljati. Ne možemo si priuštiti pogreške, iako Babić dosta maše. To će ići nama u prilog.‘‘

Ove subote ćemo saznati kako novo okruženje utječe na Alena, pogotovo jer ga čeka veći izazov nego što je to bio njegov povratnički meč nakon poraza. Hoće li ga ‘‘Savage‘‘ uspješno odraditi, vidjet ćemo u subotu navačer.

Linker
03. srpanj 2024 15:03