K1 i Boks

Poznata pozamašna cifra koju će Jake Paul i Tommy Fury pospremiti u džep

Jake Paul, Tommy Fury  

 Fayez Nureldine/AFP/Profimedia
Najveće zarade u njihovim karijerama

Jake Paul je svoju popularnost već u više navrata dobro unovčio, pa je tako iz svakog svojeg boksačkog meča izašao bogatiji za nekoliko milijuna dolara. Ovoga puta priča će biti slična, no ipak ne u tako velikim razmjerima kao što se možda nagađalo.

Ako je vjerovati Sports Zion, Paul će zaraditi garantiranih 3.2 milijuna dolara. Kada se na to nadoda 65% zarade od prodanih PPV prijenosa, ukupna zarada će biti oko 8.6 milijuna dolara. Također, Paul je već zaradio 250 tisuća dolara time što je tetovirao na sebe brend vodke. Ovo će Paulu ipak biti najveći garantirani iznos do sada, s obzirom na to da je protiv Natea Robinsona uzeo 1.2 milijuna dolara, protiv Tyrona Woodleya 2 milijuna, a protiv Andersona Silve 1.5 milijuna dolara.

Tommy Fury će svakako zaraditi najviše do sada u karijeri, vjerojatno i višestruko više nego za sve svoje mečeve zajedno. Garantirano će mu biti 2 milijuna dolara, a kada se na to nadoda 35% zarade od prodaje PPV prijenosa, očekivana zarada će biti oko 4.5 milijuna dolara.

Dio novca će vjerojatno zaraditi i od raznoraznih sponzorstava, tako da bi im ukupna zarada mogla biti još veća od navedenih. Paulovo bogatstvo se procjenjuje na 30 milijuna dolara, dok ono od njegovog brata na 45 milijuna. Usporedbe radi, bogatstvo Tommyja Furyja procjenjuje se na 1-2 milijuna dolara, a od njegovog brata Tysona Furyja oko 65 milijuna dolara.

Linker
25. lipanj 2024 04:25