K1 i Boks

Pogledajte reakciju Mikea Tysona na sinoćnju pobjedu Jake Paula

Mike Tyson

 Cooper Neill/Getty images/Profimedia
Dosada je Tyson djelovao vrlo opušteno podcjenjujući Paulove sposobnosti, ali čini se da je sada ozbiljnije shvatio mladog YouTubera

Jake Paul dodao je još jedno ime na svoj popis pobjeda svladavši Mikea Perryja u njihovom sinoćnjem meču u Tampi, na Floridi.

Paul je krenuo žestoko, oborio je bivšu UFC zvijezdu snažnim udarcem u prvih nekoliko minuta.

Paul je nastavio pogađati po volji dok Perry uopće nije uspijevao uhvatiti "Problem Childa". "Platinum" je zadao snažne udarce u drugoj rundi, ali je ponovno oboren zahvaljujući Paulovom desnom krošeu.

Borba je izgledala kao da bi mogla završiti svakog trenutka. Perry je ponovno oboren u šestoj rundi i iako se podigao na noge, zateturao je pa je sudac stoga prekinuo meč.

Po običaju, profesionalni borci i entuzijasti borilačkih sportova brzo su podijelili svoje reakcije na borbu na društvenim mrežama. Ona koja nas najviše zanima svakako je reakcija velikog Mikea Tysona koji će ući u ring protiv Paula 15. studenog ove godine.

Dosada je boksačka legenda djelovala vrlo opušteno podcjenjujući sposobnosti mladog YouTubera. Nakon što je morao otkazati prvotno zakazani datum borbe zbog zdravstvenih problema, Tyson je izjavio kako ‘‘ne mora biti na 100% da bi pobijedio Jakea Paula‘‘.

Međutim, nakon sinoćnje Paulove pobjede, ‘Iron Mike‘ sada odašilje potpuno drugačije vibracije. Čini se da je podcjenjivanju došao kraj i da je maksimalno fokusiran na svoju sljedeću borbu.

‘‘Odbrojavanje je započelo‘‘, napisao je Tyson na Twitteru.

Je li Tyson ozbiljno shvatio Paula? Izgleda kao da je.

Linker
03. rujan 2024 08:52