K1 i Boks

Mladen Brestovac ostao bez protivnika za subotnju priredbu u Zagrebu, Glory brzo pronašao zamjenu! Dodan i još jedan hrvatski borac


Mladen Brestovac
 

 GORAN MEHKEK Cropix
Ovo je ipak borilački sport i ozljede se događaju, tako da nije u potpunosti neočekivano da neki borci ‘‘otpadnu‘‘ prije eventa

Idućega tjedna na rasporedu nam je Gloryjeva priredba u Zagrebu, a s obzirom da je Plazibat još uvijek ozlijeđen, priredbu će predvoditi teškaški ‘‘title eliminator‘‘ između Lvija Rigtersa i Bahrama Rajebzadeha. Također, na priredbi će nastupiti i Mladen Brestovac u svom oproštajnom meču, ali i drugi domaći kickboksači.

Originalno se Brestovac trebao boriti protiv Vladimira Toktasynova, međutim, upravo su se pojavile informacije da se Tok nažalost morao povući iz borbe. Kao razlog su iz Gloryja naveli ozljedu, a osim toga, ništa preciznije nisu napisali.

Što se tiče zamjene, organizacija je, na svu sreću, vrlo brzo reagirala te je Brestovac dobio novog protivnika. Radi se o Karimu Dianu (16-13, 3 nokauta), francuskom teškašu o kojemu na Gloryjevoj službenoj stranici nema previše. Zna se samo da ima 32 godine, da je visok 188 centimetara i težak 105 kilograma. Kako god, vjerujemo u pobjedu Brestovca u ovom njegovom oproštajnom meču, a nadamo se da će se uspjeti prilagoditi na novog protivnika.

Što se tiče druge zamjene, Hamicha je otpao iz borbe protiv francuskog borca Do-a. Publici će ovo dobro doći jer će u meč uskočiti hrvatski borac, Filip Matić! Bit će ovo za njega veliki iskorak i nastup na velikoj pozornici, a i njemu također želimo uspješan nastup i pobjedu.

Ovo je ipak borilački sport i ozljede se događaju, tako da nije u potpunosti neočekivano da neki borci ‘‘otpadnu‘‘ prije eventa. Sva sreća što je Glory pravovremeno pronašao zamjene i što je na priredbu dodan još jedan hrvatski borac, a sljedeću subotu jedva čekamo!

Linker
16. rujan 2024 20:52