K1 i Boks

KSI i Dillon Danis svoje razmirice riješit će u ringu, Jake Paul im se narugao

 Dillon Danis

 SETH BROWARNIK/INSTAR Images/Profimedia
Sve će biti dio DAZN pay-per-view priredbe

Nakon incidenta na vaganju KSI-a za njegov boksački meč, sada će dvojac konačno dobiti priliku riješiti svoje razmirice unutar boksačkog ringa. To je prvo napravio prijatelj KSI-a, bivši Bellatorov borac Anthony Taylor, koji se odlučio obračunati s Dillonom Danisom vani. Iako je nekoliko ljudi razdvajalo Taylora od Dillona, na kraju je ipak uspio doći do njega i udariti ga šakom u glavu.

Iako je Danis i dalje pod Bellatorovim ugovorom, on se nije borio već gotovo četiri godine, tako da će mu ovo biti povratak borilačkom sportu općenito. Meč bi trebao biti zakazan za 14. siječnja (1. mjesec) iduće godine, a trebao bi se održati u OVO Arena na Wembley stadionu u London i sve bi trebalo biti dio DAZN pay-per-view priredbe.

Dillon Danis, kojem je inače tek 29 godina, u svojoj profesionalnoj MMA karijeri upisao je tek dvije pobjede u isto toliko nastupa. KSI s druge strane nastupa nešto aktivnije, ponajviše u ekshibicijskim priredbama, a odradio je i jedan profesionalan meč. To je bilo 2019 godine kada je podijeljenom odlukom sudaca pobijedio Logana Paula. Priliku za narugati se svojem rivalu KSI-u iskoristio je Jake Paul.

"Ti ćeš boksati protiv momka koji u cijeloj svojoj MMA karijeri ima tek dvije borbe, a posljednju je odradio prije tri i pol godine. Trebao si se boriti protiv Woodleya, ali nemaš hrabrosti." - zaključio je poznati YouTuber.

Linker
04. srpanj 2024 12:03