K1 i Boks

Jake Paul nije oduševljen popularnošću Furyjevog polubrata, već našao zamjenu: ‘Kada se Tommy bori nikoga nije briga.‘

Jake Paul

 Adam Davy/PA Images/Profimedia
Čestitao mu je na pobjedi, ali to nije bilo dovoljno kako bi mu ponudio međusobnu borbu.

Na subotnjem eventu borio se i Tysonov polubrat Tommy Fury koji je upisao pobjedu te iskoristio priliku kako bi još jednom prozvao Jakea Paula na njihovu međusobnu borbu.

"Osjećao sam se jako dobro. Ovo je bila moja prva borba ove godine, protivnik je bio čvrst i u nekoliko navrata sam bio blizu toga da završim borbu. Reći ću samo jedno Jakeu Paulu; ovo se trebalo dogoditi još u prosincu prošle godine i ako želiš borbu ja sam sada spreman. Uništit ću te kao i svog današnjeg protivnika, potpiši ugovor klošaru i riješimo ovo jednom zauvijek."

Nije propustio usporediti Jakea sa svojim sadašnjim protivnikom kojega je upravo pobijedio.

"Momak s kojim sam se borio bi ubio Jakea Paula u ringu, on je pravi profesionalac. Unatoč tome što sam ga tukao on se i dalje borio i davao sve od sebe. Jake Paul, završit ću ti karijeru, ti si klošar i nisi dobar za ništa. Hajde da dogovorimo ovu borbu i riješimo to već jednom!"

Međutim, Paul nije bio pretjerano oduševljen izvedbom niti činjenicom kako Tommyja nije došla podržati publika u velikom broju te zaključio kako Tommy nije adekvatan protivnik za neku veću zaradu. Odlučio je kako će ipak Anderson Silva biti taj s kojim će sljedeće ukrstiti rukavice u ringu. Jakeu nije bitno samo to da protivnik bude dovoljno kvalitetan već i činjenica da mu borba može donijeti novac. Postoji ovdje naravno i mogućnost da se Paul prepao Tommyja kada je vidio koliko je ovaj bio dominantan u svojoj izvedbi, ali to nije nešto s čime bi ijedan borac izašao u javnost.

"Čestitam ti na pobjedi, ali stadion je bio prazan. Kada se ja borim stadion je pun. Kada se Tommy bori nikoga nije briga. A ovo je još bilo kod njega na domaćem terenu. Vidjet ćemo koliko publike će Anderson Silva privući." - zaključio je Paul.

Linker
02. srpanj 2024 00:23