K1 i Boks

Iznenađenje koje svi priželjkujemo: Evo kada i gdje možete gledati Hrvoja Sepa u njegovoj ‘Nemogućoj misiji‘

Hrvoje Sep

 SARA ARIB/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Sara Arib/zuma Press/profimedia
Europsko prvenstvo je zasigurno vrhunac dana, no ni apetiti boksačkih sladokusaca neće ostati nezadovoljni

Praktički svi Hrvati će danas svoje oči usmjeriti ka prijenosu iz Olimpijskog stadiona u Berlinu gdje će naša nogometna reprezentacija otvoriti misiju zvanu Euro 2024. Naime, danas će boje Lijepe Naše braniti i naš proslavljeni olimpijski boksač Hrvoje Sep (12-2, 9 KO). Sep se odvažio na izazov protiv Dana Azeeza (20-1, 13 KO), a obojica će pokušati naći put do pobjede nakon što su u svojim prošlim mečevima poraženi sudačkim odlukama.

Organizator priredbe je je najbrže rastuća britanska boksačka promocija Boxxer, a prijenos su osigurali Sky Sports preko svog servisa Action kao i streaming servis Now. Cijena iznosi 26 eura za mjesečnu pretplatu, a priredba počinje u 18.15 po hrvatskom vremenu. Sepov meč je četvrti po redu, a kladionice mu gotovo nikako ne vjeruju jer su koeficijenti na njega postavljeni od 11 do čak bezobraznih 29. Nadamo se da će Sep pametnim pristupom u meču ugroziti poslove pojedinih svjetskih "bookmakera".

Priredbu brendiranu po nazivu "Game On" predvode WBO prvak u kruzer kategoriji Chris Billam Smith i izazivač Richard Piakporhe. Riakporhe je 2019. godine porazio Smitha podijeljenom sudačkom odlukom i sada nas čeka revanš. Dom priredbe je zasigurno impozantan, radi se o kultnom Selhurst Parku na kojem domaće utakmice igra engleski premierligaš iz južnog Londona Crystal Palace. Bolji poznavatelji stanja na "Otoku" će znati da se radi o kvartu zvanom Croydon koji slovi kao dom britanskog "brawlerskog" boksa.

Linker
15. lipanj 2024 16:23