K1 i Boks

‘Gušio me, pljuvao je na mene i zahtijevao je seks triput dnevno‘: Zaručnica Deontayja Wildera iznijela šokantne optužbe

Deontay Wilder and Telli Swift
 

 Rob Latour/Shutterstock Editorial/Profimedia
Slavni američki boksač i nekadašnji svjetski prvak našao se pod teškim optužbama svoje zaručnice

Deontay Wilder proteklog vikenda u Saudijskoj Arabiji upisao je težak poraz u meču protiv Zhileija Zhanga. ‘‘Bronze Bomber‘‘ nokautiran je u petoj rundi te borbe i tako je pretrpio drugi uzastopni poraz. Teško je reći u kojem meču je Wilder lošije izgledao, protiv Zhanga ili protiv Josepha Parkera koji ga je svladao krajem prošle godine.

Gotovo cjelokupnoj boksačkoj javnosti jasno je kako Deontay Wilder više ne boksa na nekadašnjoj razini i vjerojatno je došlo vrijeme za njegovo povlačenje iz boksa. No, boksačka karijera Deontayja Wildera i njegova dva uzastopna poraza trenutno padaju u drugi plan, jer Wilder je danas pretrpio možda i najveći poraz.

Njegova dugogodišnja partnerica i zaručnica Telli Swift uspješno je ishodila zabranu pristupa, a Wilderu je izrečena zabrana zbog navodnog obiteljskog nasilja. Kako navodi Telli Swift, a TMZ prenosi, slavni američki boksač gušio ju je ‘‘barem pet puta‘‘, pljuvao je na nju, zahtijevao je spolne odnose više puta dnevno, protivno njenoj volji. Jednom prilikom Wilder je jastukom gušio Telli Swift tako dugo da se ‘‘skoro ugušila‘‘. To su zasad samo navodi njegove zaručnice i ništa još nije dokazano, niti je Wilder pravomoćno osuđen zbog tog nasilja. Uz sve to, Wilder je navodno došao u posjed laptopa koji je u vlasništvu Telli Swift i bez njenog dopuštenja slao je ‘‘uzrujavajuće poruke‘‘ njenim bliskim osobama.

Za početak, izrečena je ta zabrana pristupa i Wilder ne smije prilaziti bliže od 100 jardi (91,44 metara) svojoj zaručnici, ali i šestogodišnjoj kćerki koju ima zajedno s Telli Swift. Zabrana je na snazi do 25. lipnja (šesti mjesec) kada će sudac procijeniti situaciju i donijeti novu odluku.

Osim gore spomenutih slučajeva nasilja, Telli Swift tvrdi kako ju je Deontay izbacio iz njihovog doma u četvrtom mjesecu ove godine, nedugo nakon što je prošla operaciju. Swift je u posebnom strahu nakon što se Wilder vratio iz Saudijske Arabije i trenutno nije posvećen pripremama za nadolazeći meč.

‘‘Vjerujem da je Deontay spreman biti fizički nasilan prema meni nakon što se u lipnju vrati, jer on je već iskazao kako je bijesan na mene još od četvrtog mjeseca, a kroz prošlost bio je fizički nasilan prema meni.‘‘, rekla je Swift.

Teške su ovo optužbe na račun Deontayja Wildera, a dokaže li se njegova krivnja, bit će to uistinu najveći poraz Deontayja Wildera, ne u karijeri, nego u životu. Sve ovo što navodi Telli Swift uistinu je šokantno, ali uvijek postoji i druga strana priče koja također treba biti izrečena.

Linker
07. lipanj 2024 11:00