K1 i Boks

Fury izvrijeđao Usykovog menadžera: ‘Ti si štakorsko g***o koje se nikad nije potuklo, a mene nazivaš kukavicom!‘

Tyson Fury

 Screenshot/YouTube (MMA Hour)
Egis Klimas ranije je ‘Gypsy Kinga‘ nazvao kukavicom, a sada je stigao odgovor u Britančevom stilu

Večerašnje specijalno izdanje MMA Houra ponudilo je odgovore na neka od najfrekventnijih pitanja u boksačkom svijetu. Prije svega, to se odnosi na novi termin održavanja borbe za ujedinjenje svih teškaških pojaseva, a kojeg je Turki Alalshikh obznanio borilačkoj javnosti. U rijetkim trenucima kada savjetnik na kraljevskom saudijskom dvoru nije vodio glavnu riječ u popularnom podcastu, međutim, dogodila se još jedna situacija o kojoj će se pričati narednih dana.

U jednom je momentu, naime, došlo do verbalnog okršaja između Furyja, koji je, putem video veze, gostovao u Alalshikhovom društvu, i Usykovog menadžera - Egisa Klimasa - koji je s ukrajinskim boksačem bio na drugoj strani "žice".

Sukob je započeo nakon što je Klimas, koji je ranije nazvao Furyja kukavicom, poručio "Gypsy Kingu" kako je namjerno zadobio posjekotinu budući da se boji Usyka i ne želi se boriti s njim.

"Zašto se ne bih želio boriti za najveću plaću u svom životu nakon deset tjedana treninga kampa? Zašto?", odgovorio mu je pitanjem 35-godišnji britanski teškaš, na što je i Klimas postavio novo protupitanje: "Zašto se nisi borio s njim prošli put?", a to je izazvalo burnu Furyjevu reakciju.

"On se povukao prošli put! Ti si štakorsko g***o koje se nikad nije potuklo u životu, a mene nazivaš kukavicom! Štakorsko kopile!", izgovorio je "Gypsy King" nakon čega je intervenirao i Usyk, a situacija se potom smirila.

Obračun između Furyja i Klimasa mođete pogledati OVDJE, u intervalu od 4:11 do 4:55.

Linker
06. srpanj 2024 22:47