K1 i Boks

Eddie Hearn otrkio sljedećeg Canelovog protivnika: Razočarao je brojne fanove

”Canelo” Alvarez vs. Gennady Golovkin

 Frederic J. BROWN/AFP/Profimedia
Iako se većina nadala Bivolu, za sad od toga ništa

Popularni Canelo u devetom je mjesecu odradio treći meč protiv Gennadyja Golovkina te je tom prilikom slavio jednoglasnom sudačkom odlukom. Nije imao težak posao jer je u toj borbi ‘‘GGG‘‘ izgledao dosta potrošeno, ali sada barem nema dvojbi tko je pobijedio.

Nekoliko je puta nakon toga Canelo govorio kako želi osvetiti poraz koji mu je u petom mjesecu ove godine nanio odlični Bivol, a jutros je Eddie Hearn pomalo razočarao fanove kada je otkrio tko je vjerojatno sljedeći za Meksikanca.

‘‘Zahvalni smo što će John Ryder dobiti priliku, imao je odličnu godinu. Ako Canelo Alvarez želi taj privremeni WBO pojas, volio bih ga dovesti u Englesku. To bi bila velika stvar za britanski boks. Mislim da bi i on to želio, ali i John Ryder je definitivno zaslužio tu priliku. Nadam se da ćemo uspjeti to organizirati‘‘, rekao je Hearn.

‘‘Emirates je odličan stadion, ali i Wembley naravno koji je dom velikih borbi. Bilo koji veliki stadion, britanski fanovi bi došli gledati Canela i Rydera. Također bi ga voljeli vidjeti u Engleskoj. To bi bilo nevjerojatno, vidjet ćemo što možemo napraviti‘‘, zaključio je.

34-godišnji Ryder je u svojoj dosadašnjoj karijeri skupio 32 pobjede i pet poraza, a 18 pobjeda je ostvario nokautom. Ove godine je pobijedio Daniela Jacobsa i Zacha Parkera, a posljednji puta je poražen 2019. od Calluma Smitha.

Prema Hearnovim riječima, ova borba se cilja za peti mjesec iduće godine.

Linker
05. srpanj 2024 09:57