K1 i Boks

Eddie Hearn ne smatra da bi pobjeda nad Andersonom Silvom Paulu donijela puno: ‘On nije boksač‘

Paul vs. Silva

 Screenshot (youtube, Jake Paul)
Bez obzira na to, Paula čeka jako težak zadatak

Krajem desetog mjeseca Jake Paul imat će najteži izazov u dosadašnjoj borilačkoj karijeri. Tada ga čeka veteran i prava legenda Anderson Silva, a protiv njega će pokušati održati svoj za sada neukaljani omjer od pet pobjeda i bez poraza.

Nije Paul imao sreće sa zadnjih nekoliko protivnika. Prvo se trebao boriti protiv Tommyja Furyja no ta je borba otpala zbog problema sa zakonom koje ima Fury, a zatim je Paulov tim dogovorio borbu protiv Hasima Rahmana Jr-a, no i taj je meč otkazan zbog nemogućnosti skidanja kilograma od strane Hasima.

Iako mnogi smatraju da je Silva do sada najteži protivnik za Paula, to ne smatra Eddie Hearn. Naprotiv, izjavio je kako mu taj meč neće donijeti apsolutno ništa, a gostovao je u ‘The MMA Houru‘ kod Ariela Helwanija.

‘‘Ne znam puno toga o Andersonu Silvi. Anderson ima 47 godina, a nešto malo i boksa. Mislim da Jake nema sreće jer se pokušao boriti protiv Tommyja Furyja i Hasima Rahmana, a ti mečevi bi mu dali poštovanje koje zaslužuje kao boksač‘‘, započeo je Hearn.

‘‘Ako pobijedi Andersona Silvu, to će biti super ali on i dalje nije boksač, a k tome ima 47 godina. On je čvrst tip velikog profila, zna boksati, a mogao bi biti kompetitivan. Mislim da neće pobijediti Jakea jer je Jake mlad i jako udara, a i ima cijeli svijet protiv sebe‘‘, nastavio je.

Iako je istina da Silva nije primarno boksač, sigurno je najbolji borac s kojim se Paul do sad susreo i ako ništa drugo, bit će zanimljiv meč za publiku.

Linker
04. srpanj 2024 06:13