K1 i Boks

Eddie Hearn i Matchroom najavili svoj povratak u Monte Carlo: ‘Večer svjetskog boksa koju ne želite propustiti‘

Eddie Hearn i Anthony Joshua

 Bildbyran/ddp Usa/profimedia
Ovaj potez je jako zanimljiv ako ga promatramo iz poslovnog gledišta

Matchroom Boxing će 14. prosinca organizirati priredbu u dvorani Salle Des Étoiles u Monte Carlu. Iako još uvijek nisu otkrili imena boraca koji će nastupiti, poznato je da su prošle godine u studenom organizirali borbu Joea Cordine protiv Edwarda Vazqueza, a ranijih su godina u ovu kneževinu doveli boksače kalibra Dmitryja Bivola i Zhileija Zhanga.

"Uzbuđen sam što mogu najaviti povratak Matchroom Boxinga u Monako za Monte Carlo Showdown V, koji će se održati 14. prosinca" izjavio je Eddie Hearn. "Vraćamo se u veličanstveni Salle Des Étoiles prvi put nakon 2016. godine."

Ova priredba postala je važan datum na sportskoj i zabavnoj sceni Monaka, a borci, mediji, televizijski kuće i obožavatelji svi uživaju u tom iskustvu. Uskoro ćemo objaviti cijeli popis borbi, a obožavatelji mogu očekivati još jednu večer svjetskog boksa koju neće htjeti propustiti."

Konktekstno gledano, Matchroom je zadnjih godina počeo aktivnom "diverzifikacijom" transformirati ponudu svojih boksačkih priredbi - od punog Wembleyja do ekskluzivnih priredbi u Monte Carlu do 500 ljudi. Hearnov tim je svjestan da ako unaprijedi dinamiku i lepezu ponuda same promotorske kuće bitno mijenja prepoznatljivost među svim društvenim skupinama - od vodoinstalatera iz Ipswich Towna do nekog (zasad) bogatog elitnog kockara u Monte Carlu.

Linker
18. rujan 2024 17:35