K1 i Boks

Deontay Wilder priznao: ‘Ukoliko u subotu ne ispravim poraz iz posljednjeg nastupa, razmislit ću o mirovini‘

Deontay Wilder

 Screenshot (youtube, Boxingnation)
Meč između Wildera i Zhanga također jedva čekamo gledati, a ukoliko uzmemo u obzir snagu koju ova dva teškaša posjeduju, može se reći da će borba teško otići do odluke sudaca

Akteri glavnog meča večeri na nadolazećoj velikoj boksačkoj priredbi u Saudijskoj Arabiji su Deontay Wilder i Zhilei Zhang. Obojici boksača silno treba ta pobjeda jer obojica dolaze iz poraza, i to obojica od Josepha Parkera. Pobjeda obojicu može vratiti u sami vrh, tako da će zasigurno biti silno motivirani.

Već se neko vrijeme govori kako je Wilderovo vrijeme prošlo i kako to više nije isti boksač kao nekad, a protiv Parkera je uistinu izgledao loše. Sinoć je Wilder dao intervju za DAZN u kojem je priznao da će se povući iz boksa ukoliko ne uspije ispraviti taj poraz ove subote:

‘‘Ne mogu dočekati borbu. Ja najviše volim biti u borbama u kojima ima puno akcije, kada izgleda kao akcijski film. Volim uzbuđenje koje to donosi, volim onu sumnju ‘što će se dogoditi?‘‘, započeo je Wilder izjavu.

‘‘Protiv Parkera nisam imao taj ubojiti instinkt, tada sam bio onaj mirni tip. Razgovarao sam s Turkijem, a on ne želi mirnog Wildera. Nitko ne želi mirnog Wildera. U ovom svijetu je sve kaos, sve je rat. Ukoliko ove subote ne ispravim poraz od Parkera protiv Zhanga, razmislit ću da se umirovim. Međutim, ako moja desna ruka pogodi, nebitno, čovjeka ili životinju… Nešto će se dogoditi‘‘, dodao je.

Meč između Wildera i Zhanga također jedva čekamo gledati, a ukoliko uzmemo u obzir snagu koju ova dva teškaša posjeduju, može se reći da će borba teško otići do odluke sudaca. Naravno, ukoliko se pojavi ‘‘pravi‘‘ Wilder, a ne onaj iz meča protiv Josepha Parkera.

Linker
28. svibanj 2024 18:36