K1 i Boks

Čovjek koji je spasio Furyjevu karijeru progovorio o revanšu protiv Usyka: ‘Umjesto da skakuće oko njega, ovo bi trebao raditi‘

Tyson Fury i Jorge Capetillo

 Daily Mail/dmg media/Profimedia
Fury i njegov tim zasigurno punom parom rade na pripremama za veliki revanš, no definitivno će se morati dogovoriti tko će biti glavni u njegovom kutu

2019. godine, Tyson Fury bio je na rubu poraza u meču protiv Otta Wallina. Ogromna posjekotina koju mu je Wallin nanio tokom meča skoro je Furyja koštala svega što ima danas, no Jorge Capetillo čovjek je koji je uspio posjekotinu ‘‘zamaskirati‘‘ i tako Furyju omogućiti da privede kraju taj meč.

Ovaj ‘‘cutman‘‘ dugogodišnji je prijatelj i suradnik Tysona Furyja, a i on se odlučio javiti nakon nedavnog incidenta od strane Furyja. Capetillo je rekao kako se čuo s Tysonom te kako se ovaj punom parom sprema za revanš protiv Usyka:

‘‘Poslao sam mu poruku, on je jako dobro. Rekao mi je da je sada dobro, da se vratio u dvoranu i da je spreman. Spreman je vratiti se, a ja znam i da hoće jer je on snažan čovjek. On je već postigao sve što se može postići u boksu, svijetu je pokazao da se može vratiti iz mentalnih problema i ponovno postati prvak‘‘, rekao je Capetillo za Betway.

‘‘U revanšu će trebati boksati više, držati gard visoko i usko. Veći je čovjek i on treba Usyka tjerati unazad. Umjesto da skakuće, trebao bi više hodati i boksati, veći je od njega. Što se tiče kuta, mislim da bi trebali dogovoriti tko je tu šef. To je na njima da učine‘‘, dodao je.

Fury i njegov tim zasigurno punom parom rade na pripremama za veliki revanš, no definitivno će se morati dogovoriti tko će biti glavni u njegovom kutu. Trener bi, po nekoj logici, trebao biti taj, no njegov otac John se u prvom meču čuo i više od njega.

Linker
25. lipanj 2024 23:41