K1 i Boks

Conor McGregor pričao o borbi s Chandlerom, dotaknuo se i Canela: ‘Borio bih se s njim bez ikakvog je****g problema!‘

Conor McGregor

 DPPI MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Dppi Media/alamy/alamy/profimedia
McGregor mora proći šest mjeseci testiranja prije nego što mu se dopusti povratak u oktogon

Conor McGregor je uvjeren da će se vratiti u UFC prije kraja 2023. godine. Uz "The Ultimate Fighter" 31 koji bi trebao početi s emitiranjem 30. svibnja (peti mjesec), još uvijek nema službenog datuma za McGregorov očekivani obračun protiv rivala trenera Michaela Chandlera. Iako će se reality show odvijati do kolovoza, datum McGregorove borbe ostao je misterij s još uvijek upitnim terminima jer irska superzvijezda još uvijek nije ponovno ušla u UFC-ov antidopinški program.

McGregor mora proći šest mjeseci testiranja prije nego što mu se dopusti ponovna borba, ali on tvrdi da je to pitanje već riješeno i sada samo čeka točan datum svog povratka.

"To je riješeno, vraćam se prije kraja ove godine. Borba protiv Michaela Chandlera bit će najavljena tijekom The Ultimate Fightera. Ultimate Fighter se emitira za nekoliko dana na ESPN-u, a dok ta emisija završi, imat ćemo datum i bit će određen za fanove.”

Na temelju trenutačne povijesti testiranja dostupne putem Agencije za borbu protiv dopinga Sjedinjenih Američkih Država koja je ažurirana 18. svibnja, McGregor još uvijek nije testiran 2023. godine, iako to ne znači nužno da nije dostupan. Dok se vrijeme te borbe tek treba odrediti, McGregor se također osvrnuo na svoj potencijalni povratak u boks - potez o kojem često govori od njegovog poraza od Floyda Mayweathera 2017. godine.

McGregor trenutno podržava svoju sunarodnjakinju Katie Taylor uoči njezine subotnje borbe u Irskoj tako da mu je boks definitivno na umu. Na pitanje o mogućem izazivanju Saula “Canela” Alvareza, koji je nedavno pobijedio obaveznog izazivača Johna Rydera, činilo se da je McGregor spreman za izazov.

"Ja sam kontraš, Ryder je bio kontraš, Billie Joe [Saunders] je bio kontraš. Vidio sam metode, vidio sam stvari koje bih učinio i znam da on slabi. Borio bih se s Canelom bez ikakvog je****g problema."

Prije nego što može planirati meč protiv "Canela" u boksačkom ringu, McGregor se prvo mora vratiti u UFC s nadom da bi ga pobjeda nad Chandlerom mogla vratiti u borbu za naslov, a to će mu biti prva borba nakon poraza od Dustina Poiriera u srpnju (sedmi mjesec) 2021. godine.

Linker
30. lipanj 2024 12:43