K1 i Boks

Conor McGregor podbada Jakea Paula: ‘Tko je ona budala u ružičastim naočalama?‘

Jake Paul

 Rich Graessle/Zuma Press/Profimedia
Najveća MMA zvijezda na svijetu kritizirala je Youtubera

Dugo vremena Jake Paul pokušavao je privući pažnju Conora McGregora. YouTuber koji gradi boksačku karijeru, imao je raznih prozivki upućenih u smjeru ''Notoriousa'', ali McGregor je jednostavno ignorirao takve prozivke, nekoliko puta istaknuvši kako ga ne zanimaju takvi mečevi.

Kako Conorova karijera ide silaznom putanjom, a Jake Paul je uspio nokautirati renomirane MMA borce u vidu Bena Askrena i Tyrona Woodleyja, čini se kako je i sam McGregor ipak odlučio dati nešto pažnje Paulu. Nekoliko puta ove godine, McGregor je odlučio odgovorati na medijska pitanja o Jakeu Paulu, a tijekom proteklog vikenda, Irac je ničim izazvan uputio ''tvit'' kojim podbada Jakea Paula.

''Tko je dovraga ova budala u ružičastim Jimmy Saville naočalama?'', napisao je Conor na Twitteru, jasno se referirajući na Jakea Paula koji ga je svojim naočalama podsjetio na britanskog DJ-a i radijskog voditelja Jimmyja Savillea.

YouTuberu podbadanje od strane McGregora nikako dobro nije sjelo i ubrzo je odlučio uputiti nešto dulji odgovor.

''Ja sam onaj koji je za borce napravio više nego si ti ikada napravio. Onaj sam koji je pobijedio u pet mečeva kroz posljednje dvije godine, dok si ti izgubio u pet mečeva. (Onaj sam) koji nije u posjedu Dane Whitea. (Onaj sam) koji je organizirao meč koji si upravo gledao (Taylor vs. Serrano). Ja sam onaj koji je omogućio da tvoja junakinja Katie Taylor bude isplaćena. Eto tko sam.'', odgovor je Paula.

Jake je inače bio u ulozi promotora na meču između Katie Taylor i Amande Serrano, ali njegova predstavnica je poražena Serrano. Paul je uz Eddieja Hearna bio jedan od glavnih organizatora te borbe i cijelog tjedna bio je prisutan u New Yorku u sklopu tog meča.

Linker
29. lipanj 2024 11:15