'PREDATOR' U AMERIČKOM BLOCKBUSTERU

Francis Ngannou glumi u najnovijem izdanju hita 'Brzi i žestoki'

UFC-ova zvijezda teške kategorije Francis Ngannou će se pojaviti u devetom izdanju holivudskog serijala "Brzi i žestoki". Kamerunac će se tako pridružiti dobro uigranom timu glumaca, no za sada se ne otkriva koji lik će u samom filmu tumačiti - piše američki portal "Deadline".
Francis Ngannou
 Francisngannou.com

Ovo nije prvi put da se jedna MMA borkinja ili borac pojavljuju u ovom uspješnom "blockbuster" serijalu. Popularna MMA ljepotica i pionirka Gina Carano se pojavila u 6. izdanju, a bivša UFC šampionka Ronda Rousey u sedmom.

Za sada se ne zna previše o radnji sljedećeg filma, no zna se da je glumačka postava kao i uvijek impresivna. Očekuje se da bi film trebao doživjeti svoju premijeru 22. svibnja iduće godine. Režirat će ga Justin Lin, a scenarij su napisali Lin i Alfred Botello.

"Predator" ulaskom u glumu samo nastavlja trend koji su započeli borci poput već spomenute Carano, bivših prvaka Quintona "Rampage" Jacksona ili Randyja Couturea. Kada govorimo o sportskom dijelu Ngannouove karijere, on je i dalje izazivač broj dva u UFC-u i čeka rasplet velikog meča na UFC-u 241. Naglasio je kako je spreman pod svaku cijenu čekati svoju priliku da se još jednom popne na UFC-ov tron.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2024 14:14