NOVA DOZA UZBUĐENJA U FIGHT DOMEU

FFC u jesensku sezonu ulazi s tri spektakla: Otkrivamo datume i zanimljiva imena!

Poznati su datumi iduće tri priredbe koje će Final Fight Championship održati u Las Vegasu. Fight Dome će dočekati po jednu priredbu u rujnu, listopadu i studenom, a poznata su i neka vrlo zanimljiva imena koja će se naći u ringu.
FFC ring djevojka Tiara Michelle (Instagram)

Final Fight Championship prvu će priredbu jesenske sezone održati već za desetak dana, odnosno 5. rujna. Fanovi ove promocije iduću će onda pričekati četiri tjedna te će se FFC 41 održati 3. listopada, dok je datum za FFC 42 pet tjedana nakon spomenutog. Radi se o 7. studenom. FFC je tako ponovno odabrao četvrtak kao dan svojih priredbi, odnosno procijenili su kako tako mogu pridobiti najviše pažnje fanova.

Za prvu priredbu poznato je kako će pojas prvaka velter kategorije braniti trenutno možda i najveća FFC američka zvijezda, Ben Egli. Titula će se braniti i u kickboxingu, i to ona čiji je vlasnik Mykyta Chub. Jhonata Diniz također se vraća u FFC ring, kao i još neki zanimljivi borci s prethodnih FFC priredbi, poput Maxa Rohskopfa ili Daniela Jollyja. Može se očekivati i povratak bivšeg prvaka poluteške kategorije, koji je nakon toga nastupao u UFC Octagonu, Jeremyja Kimballa.

FFC će i dalje nastaviti s borbama u tri različite discipline/sporta, no MMA će i dalje biti primaran. Što se tiče hrvatskih boraca, za sada nije poznato tko bi sve trebao nastupiti. U svakom slučaju će, zbog problema s dobivanjem viza, njih nažalost biti manje nego što bi vodstvo promocije htjelo.

FFC će se u prosincu ponovno vratiti "Night of Champions" priredbi, koja je 2016. godine na FFC 27 izgledala sjajno. U pitanju je priredba na kojoj bi svi FFC prvaci trebali braniti pojas prvaka, a još uvijek nije poznato gdje bi se ista trebala održati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 10:45