U IGRI JE FFC TITULA DO 85 KG

FFC 40: Mykyta Chub u obrani titule protiv brazilskog udarača

Jedna od dvije borbe za titulu koje će sutra pratiti publika u Fight Domeu na FFC 40 eventu je za titulu srednje kategorije u kickboxingu. Nju će braniti Mykyta Chub, a borac koji će ju pokušati oduzeti je Wellington Uega iz Brazila.
Mykyta Chub i Orsat Zovko
 Fina Fight Championship

Mykyta Chub borac je kojeg je Final Fight Championship zapravo stvorio putem svojih FFC Futures turnira. Tamo je na kraju došao do titule pobjednika u srednjoj kategoriji, a onda je samo jednako uspješno nastavio. Titulu prvaka osvojio je nakon što je promocija otišla u Las Vegas i to na FFC 33 priredbi, kad je savladao Andyja Vrtačića.

Nakon toga je Chub (5-1 FFC) uspio jednom titulu i obraniti, u borbi protiv Francoisa Ambanga. Ukrajinac, koji trenutno živi i trenira na Floridi, sad ispred sebe ima drugog izazivača. To je Wellington Uega, brazilski udarač koji dolazi iz glasovitog Hemmers Tima. Najbolji dokaz toga koliko je opasan je njegov profesionalni omjer od 30 pobjeda i samo jednog poraza, gdje je 19 pobjeda ostvario nokautom. Kladionice ga ipak smatraju autsajderom u ovom meču, a na njemu je da dokaže drugačije.

FFC 40 prva je priredba Final Fight Championshipa u njihovom jesenskom programu, gdje će publika svakog mjeseca dobiti priliku pratiti po jedan borilački program u Fight Dome dvorani. Za prosinac su najavili novi "Night of Champions", no o tome bi više informacija trebalo biti poznato u idućim tjednima.

Što se tiče FFC 40 priredbe, danas je na rasporedu vaganje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 11:06