PAMETNO ULAGANJE

"Zimi nam je spavaća soba uvijek bila hladna pa smo nabavili jedan jeftini proizvod i uštedijeli novac"

 /SHUTTERSTOCK

Nije novost da čak i s neprestano uključenim grijanjem može biti teško postići da vaš cijeli dom bude ugodno topao tijekom zime. Agent za nekretnine podijelio je svoje najnovije otkriće na Amazonu koje pomaže podići temperaturu u domu bez gubitka novca.

U svom videu, Nate (@natesaserealestate) je svojim pratiteljima pokazao kako ovaj praktični proizvod radi. "Naša primarna spavaća soba zimi je uvijek bila hladna", objasnio je.

TikToker je počeo online tražiti pristupačno rješenje za svoj problem.

"Pronašli smo ovaj jeftini pojačivač ventilacije na Amazonu", napisao je Nate.

Kupio je AC Infinity Airtap Quiet Register Booster ventilator za 65 eura. Prije postavljanja uređaja, Nate je uklonio stari podni ventil iz svoje spavaće sobe. Zatim ga je zamijenio novim i pokazao postavke podešavanja sa strane.

"Može se programirati tako da možete postaviti temperaturu jedne prostorije, a ne cijele kuće", objasnio je Nate.

Potaknuo je svoje pratitelje da ulaže u proizvod kako bi smanjili svoje račune za energiju ove zime. Nate je također istaknuo da je pojačivač ventilacije održavao njegov dom ugodnim i po hladnijem i po toplijem vremenu.

"Uštedite novac na troškovima grijanja i hlađenja usmjeravanjem klimatiziranog zraka u prostorije kojima je najpotrebniji", rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 20:37