jeste li isprobali?

Začepljena WC školjka? Nema problema, mnogi ljudi kažu da ovaj trik baš uvijek pali

 /SHUTTERSTOCK

Ima li išta nepodnošljivije od začepljenog odvoda WC školjke? U jednoj Facebook grupi povela se rasprava upravo o voj temi, a pratitelji su imali svakakve domišljate savjete kako riješiti ovaj problem. Jedan od čestih savjeta koje su mnogobrojni pratitelji dijelili je onaj upotrebi bijelog octa i sode bikarbone. Bijeli ocat i soda bikarbona često se reklamiraju kao dvojac za odčepljivanje zahoda i umivaonika, zahvaljujući njihovoj sposobnosti da otapaju prljavštinu i vraćaju vodu u tekućinu.

No, zanimljivo je da je najveći broj pratitelja preporučio jednu drugu metodu, pomalo neobičnu za koju se kunu da djeluje stopostotno. Potreban vam je samo mop za čišćenje s krpom na vrhu koja se koristi kao klip. Pratitelji su ustvrdili kako je +za uspješnost ovog trika jako važno stvoriti čvrsti omot oko krpe koju koristite prije nego što krenete isprobati ovaj trik. To se može postići omotavanjem glave mopa s dvije plastične vrećice i pričvršćivanjem gumicom. Zatim se savjetuje da gurnete krpu gore-dolje nekoliko minuta kako biste odčepili odvod.

-Pa, ovo je genijalno! Sve je bilo gotovo u samo nekoliko minuta. Totalno sam fascinirana - oduševljeno je rekla jedna pratiteljica, dok je druga kazala: ‘Nema više potrebe za skupim vodoinstalaterima. Sve možete srediti sami.‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 07:54