a zašto ne probati?

Uštedjela je više od 900 eura u samo šest mjeseci ovom nevjerojatnom metodom. Jednostavna je i daje rezultate!

 /SHUTTERSTOCK

Vix Munro (59) iz engleskog Somerseta, koja radi kao financijska savjetnica, otkrila je pametni i jednostavni trik pomoću kojeg je u periodu od šest mjeseci uštedjela više od 900 eura za božićni shopping, piše The Sun. Vix uvijek smišlja različite načine uštede, a posljednjih šest i pol mjeseci provela je isprobavajući trik "zadnje znamenke".

"Mnogi ljudi uštede jedan euro dnevno ili deset eura tjedno, ali ja Volim metodu ‘posljednje znamenke‘ jer sve ovo čini zabavnijim i kreativnijim. štednju čini zabavnijom. Uz to je jako jednostavna. Koristeći ovaj trik, uspjela sam uštedjeti preko 900 eura. Taj iznos ću sada iskoristiti za božićne troškove koji su često previsoki", otkrila je.

image
/SHUTTERSTOCK

Otkrila je i kako funkcionira ta metoda. Samo trebate provjeriti stanje na svom računu na kraju svakog dana i zatim dodati posljednju znamenku na svoj štedni račun ili u svoju staklenku ili kovertu, ovisno, naravno, na koji način štedite novac. Na primjer, ako na računu imate 376 eura, onda na svoj štedni račun stavite 60 centi ili 6 eura.

Kada štedite metodom "posljednje znamenke", bit će dana kada ne morate ništa štedjeti jer stanje na vašem računu završi na nuli. Ali bit će i dana kada ćete morati uštedjeti 9 eura na štednom računu, rekao je Vix koji je tjedno u prosjeku uštedio oko 35 eura, što je iznosilo oko 140 eura mjesečno.

image
ANNA MALOVERJAN/PANTHERMEDIA/PROFIMEDIA/ANNA MALOVERJAN/PANTHERMEDIA/PROFIMEDIA

Od svibnja ove godine Vix Munro štedi metodom "zadnje znamenke"." Tako je sada, u prosincu, njezin račun "deblji" za 900 eura. Bravo!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 21:34