OPASNA SITUACIJA

TikTokerica u videu demonstrirala kako ne gasiti vatru u domu: ‘Jako nam je neugodno‘

 TikTok

Ovaj je video zapalio internet, a skoro i jednu TikTokericu iz Connecticuta. LaTeasha Brost na profilu naziva Rach and Teash objavila je video u kojoj se može vidjeti kako izgleda kad odjednom prilikom kuhanja bukne vatra u tavi, piše New York Post.

Nekome bi snimka mogla biti komična, ali zapravo prikazuje vrlo opasnu sitauciju i dvije žene koje su loše reagirale i imaju sreće što su žive. Naime, LaTeasha je goruću mast pokušala ugasiti vodom, što je stvorilo golemu vatrenu kuglu. Užasnuta, pobjegla je u dnevni boravak i bacila tavu - koja je zamalo pogodila psa - prije nego se spotaknula i pala na pod. Njezin pokušaj da ugasi požar se izjalovio, ali vatra se, srećom, ugasila sama od sebe.

@rachandteash

It’s okay if you laugh…there was no apartment damage and luckily only recieved 2nd degree burns. This is exactly what you SHOULD NOT DO! Sharing this because we didn’t know what to do and although we are very embarrassed, we hope people can learn from this so they don’t make the same mistake as we did.

♬ original sound - Rach and Teash

"Upravo to NE SMIJETE RADITI! Dijelimo ovo jer nismo znale što učiniti i iako nam je jako neugodno, nadamo se da će ljudi izvući pouke iz ovoga kako ne bi napravili istu grešku", napisala je LaTeasha, koja je kasnije objasnnila da je bacila tavu jer joj je pekla kožu. Na kraju je prošla "samo" s opeklinama 2. stupnja, a štete u stanu srećom nije bilo. Video je pregledan 8,3 milijuna puta, a bilo je i sarkastičnih komentara: "Važno je da nisi paničarila".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 11:55