savjet zlata vrijedan

Svekrva mi je otkrila kako očistiti parket da bude blistavo čist, a da ga ne uništim: cijela kuća lijepo miriše, a sve zbog ovog recepta

 /SHUTTERSTOCK

Sigurni smo da ste svi vi ponekad imali poteškoća s pranjem podova. Nije to lak posao, a često nakon muke i puno potrošenog vremena i dalje ti podovi ne izgledaju blistavo čisto kako bismo željeli. Uz to, ne želimo ni stalno prati podove skupim, štetnim proizvodima, pa razmišljamo o prirodnijim varijantama koje bi imale odličan, ako ne i najbolji učinak.

Jedna žena je u facebook grupi u kojoj pratitelji razmijenjuju savjete o najboljim trikovima za čišćenje. podijelila svoje iskustvo. Ona je, naime, rekla da ju je spasio trik koji joj je otkrila svekrva. Ona se, rekla je, dugo godina mučila s čišćenjem parketa koji su stalno bili prljavi i to ju je jako frustriralo, no onda joj je svekrva predložila da proba s nečim skroz drugačijim. Pomiješajte 1 šalicu octa s 10 kapi eteričnog ulja i očistite parket. Biti ćete iznenađeni kako će čisti biti podovi ali i kako će prostorija mirisati svježe i čisto. Ovaj recept također i dezinficira podove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2024 18:56