uz sastojak koji svi imate doma

Pratitelji jedne Facebook grupe tvrde: ‘Ako napravite ovo, više nikada nećete vidjeti muhe i komarce...‘

 /SHUTTERSTOCK

Muhe, složit ćete se, znaju biti zaista uporne i naporne. Pisali smo već mnogo puta o tome kako ih se riješiti, a sada vam donosimo još jedan koristan savjet kako im konačno stati na kraj. Naime, pratitelji jedne Facebook stranice na kojoj se svakodnevno raspravlja o kućanskim problemima raspisali su se o tome kako jedna namirnica koju stalno koristimo može bez problema biti trajno rješenje kada su u pitanju muhe koje nam zagorčavaju život. Radi se o limunu, točnije o njih tri ili četiri koje je dovoljno prerezati na pola i staviti ih na rešetke pećnice te ostaviti da odstoje preko noći. Naravno, vrata pećnice moraju ostati otvorena. Ujutro, kada se probudite, zatvorite pećnicu i u uključite ju na nižu temperaturu na nekoliko minuta.

Sljedeće jutro zatvorite pećnicu i uključite je na nižu temperaturu nekoliko minuta. Zatim pustite da se potpuno ohladi, a limune bacite u smeće.

Miris koji će se stvoriti u domu, tvrde pratitelji te Facebook stranice, neće biti ugodan za muhe i one će se povući.

-Istina, isprobao sam i muhe su nestale već sljedeći dan, morate isprobati - tvrdi jedan čitatelji, dok je drugi rekao: Ovo je tako jednostavno i dobro. Muhe su nestale kao da ih nikada nije ni bilo, a stvarno ih je bilo....Hint: isti postupak vrijedi i za komarce.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 09:41