Naša fotografkinja Berislava Picek osim što je majstorica u fotografiranju, vrhunski kuha, peče kolače, dekorira, stilizira i radi predivne božićne aranžmane.
POTREBAN MATERIJAL: vjenčić od slame, grančice bora i bršljana, češeri, bademi i lješnjaci u ljusci, štapići cimeta, zvjezdasti anis, sušena naranča
1. ZALJEPITE BADEME I LJEŠNJAKE - Na slamnati vjenčić lijepe se bademi i lješnjaci sa silikonskim ljepilom tako da se prekrije cijela vidljiva površina vjenčića...
2. ZALJEPITE UKRASE - Na štapiće cimeta lijepi se naranča i na vrh ukrasa zvjezdasti anis.
3. NAPRAVITE PUŠLEK OD BORA - Od bršljana i bora radi se pušlek na koji se pričvršćuje ukras od začina.
4. DODAJTE ČEŠERE I MAŠNU - Ukrasni pušlek se pričvršćuje na vjenčić omotan bademima i lješnjacima i dodaju se češeri. Još samo ukrasna mašna i vjenčić je spreman za vrata... Može biti i na stolu, samo se onda u sredinu vjenčića stavlja svijeća u prirodnoj boji voska. Napomena: Vjenčić je trajan, kada se skine ukras, možete ga sačuvati i za drugu godinu…
5. GOTOV VJENČIĆ
Foto: Berislava Picek/Hanza Media
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....