Trik za pet

Parket u stanu je beživotan i bez sjaja? Uz ovaj super trik koji uključuje samo dva sastojka, zablistat će opet kao da ga je majstor prelakirao

 /SHUTTERSTOCK

Kakve je kvalitete pod u vašoj kući i kako izgleda, uvelike će utjecati na cjelokupan dojam o izgledu interijera. Podovi su "estetska baza" svakog doma. I zato je važno da su neoštećeni i održavani.

image
/SHUTTERSTOCK

Kako postići da vaši podovi, kod kojih se već vide ogrebotine i stariji vijek, ponovno zablistaju punim sjajem? Donosimo trik koji je otkrila jedna žena na društvfenim mrežama čiji su posao nekretnine i iznajmljivanje stanova, a vrlo je jednostavan. Morate samo napraviti prirodni, domaći lijek od samo dva sastojka. I pod u vašem domu opet će zablistati! Posebice laminat i parket.

image
DUTCHSCENERY/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Potrebno je: 5 litara vode i 1 čep glicerina.

Prvo, dobro usisajte pod i uklonite tepihe te namještaj. Zatim dodajte 1 čep glicerina u posudu s vodom. Time namočite mekanu krpu, po mogućnosti od mikrovlakana, a zatim temeljito prebrišite podove od ruba do ruba. Učinite to tako da se nakon brisanja vratite unatrag i ne stanete na dio koji ste pobrisali kako ne bi ostali tragovi stopala. Pustite da se dobro osuši i vidjet ćete - vaši će podovi biti sjajni kao da ih je upravo napravio majstor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 08:03