dobra metoda

Očistila fuge kao od šale, a nije morala ni ribati: na ovaj način čišćenje pločica trajat će samo minutu, a nakon toga blistat će kao prvog dana

 /SHUTTERSTOCK

Sigurno ste primijetili da fuge između pločica ponekad promjene boju i često postanu crne unatoč vašem trudu. Nekoliko puta tjedno čistite kupaonicu i kuhinju, a ipak se prljavština neizbježno nakuplja na tim mjestima. Imamo dobru vijest koju smo, sasvim slučajno, otkrili na internetu. Naime, jedna žena tvrdi da će korištenjem samo jednog proizvoda fuge ponovno izgledati čiste, a nećete ih morati ni ribati.

- Slučajno sam prolila ovaj odmašćivač po podu i otkrila da mi je očistio fuge bez ribanja - rekla je stručnjakinja za čišćenje Azure McConnell u videu koji je podijelila na svom TikToku.

Pogledajte video!

Uz video koji prikazuje njezine savjete za čišćenje, uputila je ljude da jednostavno izliju odmašćivač na pod, ostave ga na minutu, a zatim ga obrišu. Iako je Azure slučajno otkrila prednosti odmašćivača na svojim fugama, spomenula je da ga morate razrijediti za druge svrhe čišćenja.

Mnogi njezini sljedbenici bili su uzbuđeni i oduševljeni što im je otkrila tako nešto dobro, a jedan je sljedbenik predložio korištenje OxiCleana za čišćenje fuge.

Ako imate puno prljavih fuga za čišćenje, druga TikTokerica nesebično je podijelila, po njenom mišljenju, najbolju moguću tehniku ​​brisanja.

Žena po imenu Tanya tako je otkrila da stavlja malu kantu za smeće u svoju standardnu ​​kantu za brisanje, zatim dodaje vodu u kantu za brisanje i mješavinu deterdženta i kipuće vode u manju kantu za smeće koja se nalazi unutra. Nakon toga izvlači krpu u kantu za brisanje, ali je ponovno umače u čistu mješavinu sapuna i vode, prenosi Krstarica.

Hoćete li isprobati?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. srpanj 2024 08:50