SNALAŽLJIVOST

Majka 12 djece kune se da zahvaljujući predmetu od 3,5 eura u njezinom domu nikad ne vlada nered

 Instagram, YouTube

Upoznajte jednu od najvećih škotskih obitelji: Zoe Sullivan (45) i njezin suprug ben (49) roditelji su 12 djece. Elisabeth ima 19 godine, Olivia 17, Noah 14, Evangeline 12, Tobias 11, Agnes 7, Joseph 5, Florence 2, a tu si i dva para blizanaca - Charlotte i Isabelle (16) te Leah i Erin (8). Obitelj živi u Burgheadu u Morayu, u kući sa šest spavaćih soba, a svoje aktivnosti redovito dokumentiraju na YouTube kanalu @TheSullivanFamily.

Uz toliko ukućana (čitaj: djece) pod istim krovom, Zoe je priznala da je nemoguće dom održati iznimno urednim. Iako predana mama svaki dan čisti - što se može vidjeti i snimkama objavljenim na društvenim mrežama - kad je u pitanju pohranjivanje i spremanje njihovih stvari, oslanja se na pametne i snalažljive poteze. Tako je u lokalnoj trgovini otkrila jedan predmet za koji tvrdi da joj pomaže u organizaciji i redu u domu.

"Ovo su vrećice za vakumiranje, stoje tri funte za dva komada i stvarno su jako dobre", rekla je Zoe, prenosi The Sun.

Inače, proizvođač tih vrećica za vakumiranje tvrdi da su odlične za spremanje odjeće, posteljinu i jastuke te štede do 70 posto prostora.

The Sun ističe kako ova supermama ide spavati oko ponoći, a svako jutro ustaje u 4.45 sati. Tada se stigne istuširati, razmisliti o dnevnim obvezama, pa čak i baviti nekim poslovima prije nego djeca idu u školu, poput pranja odjeće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 21:58