ODLIČNA METODA

Kartonska rola od papira postavljena na cijev usisavača olakšat će vam muke pri čišćenju

 No Revisions;Kier in Sight Archives/Unsplash
Rola od papirnatih ručnika postavljena na cijev usisavača može se stisnuti i preoblikovati da stane u neograničeni broj prostora

Svaki usisavač koji kupite obično dolazi s pametnim izborom dodataka koje povremeno možete koristi za usisavanje presvlaka, čišćenje automobila ili za one dijelove u domu koji su jako teško dostupni. Svi ovi dodaci moju poslužiti svrsi, ali nedavno smo naišli na genijalan savjet koji će čišćenje usisavačem učiniti još raznovrsnijim. I to uključuje korištenje alata koji vjerojatno bacite u recikliranje: rolu papirnatih ručnika.

image
Kier in Sight Archives/Unsplash

Slučajno se događa da uporaba kartonske role kao dodatka čini usisavanje doma jednim od lakših i zabavnijih zadataka čišćenja.

Kako napraviti nastavak od role za papirnate ručnike za vaš usisivač

Uzmite potrošenu rolu od papirnatih ručnika i ugurajte ju na kraj crijeva vašeg usisavača. Zatim upotrijebite ovaj dodatak kako biste se pristupili uskim prostorima u koje čak ni originalni predviđeni nastavak ne može stati. Kartonska rola usmjerava silu usisavanja u kutove, pukotine i mala područja do kojih je inače jako teško doći. Rukama držite rolu papirnatog ručnika kako usisavate određeno područje. Međutim, ako imate problema s pričvršćivanjem kartonske role na crijevo, pokušajte ju zalijepiti ili upotrijebiti gumicu da stoji na mjestu.

Kako koristiti

Rola od papirnatih ručnika postavljena na cijev usisivača može se stisnuti i preoblikovati da stane u neograničeni broj prostora koje ste oduvijek željeli usisati. Evo nekoliko:

image
No Revisions/Unsplash

Prozorske staze

Staze za klizna vrata

Pukotine u autu, poput onih dolje između sjedala i naslona za ruke

Sitni prostori na stolcima

Uska područja na, unutar i oko stolova

Stoga nemojte bacati svoju kartonsku rolu nego je spremite za sljedeće usisavanje

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 12:12