I NJEGA TREBA OČISTITI

Jeste li znali za skriveni dio perilice rublja? "Imam ju godinama i tek sam sada saznao za ovo"

 SUNG YOON JO/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Perilica za pranje rublja jedan je od najčešće korištenih kućnih aparata bez kojeg bismo teško mogli, baš iz tog razloga jako je bitno da se dobro brinemo o njoj i redovno ju čistimo.

Barbara Costello poznata po svojim profilima na društvenim mrežama "Brunch with Babs" do sada nam je već nekoliko puta pomogla i otkrila stvari za koje nismo znali u našem kućanstvu. Ovaj put smo naišli na njezin savjet kako očistiti skriveni dio perilice rublja za kojeg mnogi ne znaju, a izrazito je važan i može produžiti vijek trajanja uređaja, prenosi The Sun.

Barbara je preporučila je čišćenje filtra perilice svakih nekoliko mjeseci.

"Ako ne znate gdje je filtar, to bi mogao biti problem jer biste ga morali čistiti do četiri puta godišnje", rekla je Costello i ohrabrila pratioce da potraže u svojoj perilici taj "skriveni dio". Zatim je pokazala kako ukloniti filtar i temeljno ga očistiti.

Nakon što je izvadila filtar isprala ga je u toploj vodi, a zatim ga je očistila i octom. Nakon što se filtar osušio vratila ga je natrag u perilicu.

"Sada nećete morati brinuti o filtru mjesecima. Čišćenje je trajalo oko pet minuta, ali će značajno produžiti vijek perilice i rublje će biti čišće", zaključila je.

Komentari ispod videa dokazuju koliko je savjet bio koristan. "Što? Koristim perilicu rublja godinama i tek sam sad saznao za ovo! Nevjerojatno!"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. lipanj 2024 11:12