čišćenje kao gušt

Dodajte samo 1 začin u vodu za pranje podova i očekujte čudo: kuća će se blistati kao nikad dosad

 /SHUTTERSTOCK

Priznajte iskreno, koliko vam je mrsko prati podove? Od 1 do 10? Vjerujemo da bi mnogi ovoj kućnoj aktivnosti dali ocjenu baš 10 jer iziskuje dosta vremena i truda. No, prati podove se mora kako bi stan bio blistav i čist, a mi vam danas donosimo jedan odličan trik kako tu aktivnost učiniti lakšom, uspješnijom i naposljetku, puno ugodnijom.

Naime, običaj pranja podova solju stvara vrlo pozitivnu energiju u kući, koja u kuću vraća mir, sreću i blagostanje, smatra se od davnina.

Ovu vrstu čišćenja uvijek biste trebali napraviti ako se u vašem domu dogodi sljedeće: djeca su često prehlađena, imate nesanicu ili nemirne snove, cvijeće se suši, imate doma dosta pokvarenih uređaja, u bankrotu ste, često gubite stvari...

Što napraviti? Ulijte 10 litara vode i u to stavite 1 žlicu kuhinjske soli. Zatim otvorite prozore, jer će to omogućiti razmjenu energije: loša energija izlazi, dobra ulazi. Radite ovaj postupak barem jednom mjesečno.

S ovako pripremljenom vodom možete osim podova oprati i sve druge površine u stanu poput polica, stolova, kućanskih uređaja, kupaonskih elemenata, kvaka...Dovoljno je samo namočiti krpu i staviti je u takvu vodu i krenuti s čišćenjem. No, upozorenje: sol koju ste kupili za tu svrhu odvojite i nemojte je koristiti u druge svrhe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 09:56