Snažni mokro-suhi usisavači: Vaš saveznik za čišćenje i održavanje

promo

Usisavač za radionicu ili automobil, suha ili mokra, gruba ili fina prljavština - nije važno!

Kärcher mokri i suhi usisavači nude različita područja primjene, kako za vanjsku tako i za unutarnju upotrebu.

Ovisno o usisnoj snazi i opremi, ovi modeli su prikladni, primjerice, za čišćenje unutrašnjosti automobila, DIY projekte, čišćenje podruma, garaža i vanjskih prostora, kao i za pružanje brze pomoći u slučaju manjih i većih nezgoda.

Mokri i suhi usisavači prvenstveno bi trebali moći pokupiti velike količine prljavštine u najkraćem mogućem vremenu. Posebna prednost je mogućnost usisavanja suhe prljavštine uz vlažnu ili vrlo mokru prljavštinu i tekućine. Podne mlaznice svih modela su idealne za mokro i suho čišćenje - nema ih potrebe mijenjati unaprijed. Štoviše, WD 6 je opremljen vijkom za jednostavno pražnjenje velikih količina vode.

Prikladni sustavi filtriranja

WD višenamjenski usisavači, čak i u osnovnoj klasi, opremljeni su filtrom koji se posebno lako postavlja i ne treba ga ponovno mijenjati prije usisavanja tekućina. Umjesto uobičajenih papirnatih filter vrećica, Kärcher u svim modelima koristi filter vrećice od flisa. Materijal tkanine znatno je robusniji, dugotrajniji i bolji za rukovanje. Filter se mora redovito čistiti kako bi se spriječilo smanjenje usisne snage. Ravni nabrani filtri koji se koriste iz asortimana WD 4 usisavača nalaze se sa strane u kutiji za filtre, što znači da nema potrebe za otvaranjem usisavača za čišćenje filtra. Umjesto toga, jednostavno ga podignite s kutijom filtera.

Vrhunski uređaji iz WD 5 linije dodatno su opremljeni sustavom za čišćenje filtera. Ako usisna snaga opadne tijekom uporabe jer čestice prašine blokiraju filtar, čestice se mogu otpuhati pritiskom na gumb. Pritom se ne diže prašina jer sve pada izravno u posudu za sakupljanje.

image

promo

Uređaji s ugrađenom utičnicom

Neki modeli (WD 3, WD 5 i WD 6) opcijski su dostupni s ugrađenom utičnicom. Električni alati poput pile ili brusilice mogu se spojiti putem integrirane utičnice s automatskim prekidačem za uključivanje/isključivanje. Nastala prljavština se odmah uklanja usisavanjem. Usisavač se zatim automatski pokreće i zaustavlja s alatom. Za vrhunske modele usisavača kao što su WD 5 i WD 6, performanse se također mogu kontinuirano prilagođavati za energetski učinkovit rad prilagođen zadatku čišćenja.

image

promo

Poboljšana dodatna oprema

Moko-suhi usisavači imaju položaj za parkiranje, omogućujući korisniku da sigurno učvrsti usisno crijevo na mjestu pomoću ručke ili podne mlaznice tijekom kratkih pauza u radu. Nadalje, na glavi uređaja na svim modelima postoje korita za pohranjivanje sitnih dijelova i alata. Ovo je posebno praktično za korištenje u radionicama. Električni kabel, kao i svi dodaci, mogu se kompaktno pospremiti na usisavač radi uštede prostora. Na modelima od WD 3 dodatno postoji mogućnost namotavanja usisnog crijeva na uređaj. Svi uređaji (osim WD 4) opremljeni su funkcijom puhanja za lakše čišćenje teško dostupnih mjesta.

Saznajte više na www.kaercher.com/hr/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. srpanj 2024 12:11