STAN OD 62 KVADRATA

Profinjeni dvosobni dom poznate pjevačice i blogerice

Švedska pjevačica i blogerica Bianca Ingrosso odlučila je prodati svoj prvi svijetao i udoban dvosoban stan uređen u skandinavskom stilu u Stockholmu

Nakon što je dvije godine živjela u dvosobnom stanu u središtu Stockholma, poznata švedska pjevačica, blogerica i influencerica Bianca Ingrosso odlučila ga je prodati. Svijetao apartman od 62 četvorna metra uređen je u skandinavskom stilu i ima predivan pogled na zaljev.

Zbog otvorenog plana kuhinje, dnevnog boravka i hodnika stan je svijetao i prozračan. Sive i praškaste nijanse zidova i tekstila skladno se stapaju s toplom bojom drva. Mjedeni detalji, mramorne i baršunaste teksture daju ovom suptilnom skandinavskom interijeru profinjenost i glamur.

Spavaća soba je ukrašena bogatim papirnatim lusterom, nalik divovskom pupoljku. Tabure u stilu Art Deco-a presvučen je baršunastom tkaninom s elegantnim zlatnim šavovima. Bijele zidne police, smještene jedna iznad druge, omogućavale su vlasnici smještaj sve potrebne kozmetike i parfema oko toaletnog stola, a na isti je način Bianca držala svoje torbice, izvrsna ideja koju vrijedi kopirati.

Kupaonica je uređena minimalistički kontrastnim bijelim i crnim tonovima, a izgleda prostrano zbog pametnog rasporeda i prozirnih vrata tuš kabine.

Možda najveći adut stana je prostrani balkon za koji se Bianca pobrinula da izgleda udobno: na pod je postavila vuneni tepih, stolice je ispunila cvijećem u posudama, a pleteni je namještaj s mekanim sjedištima prekrila toplim pletenim pokrivačem.

Foto: Adam Helbaui

Izvor: elledecoration.ru

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 21:03