PAMETNO RJEŠENJE ZA SUHI ZRAK

OSIGURAJTE UGODAN OSJEĆAJ U DOMU ILI UREDU: Evo kako najjednostavnije riješiti problem suhoće zraka u sezoni grijanja

Dolaskom sve hladnijih dana, grijanje u zatvorenim prostorima neizostavno je. Ipak, ono često uzrokuje znatno smanjenje vlažnosti u zraku koje nikako nije dobro
 Stadler Form

Mnoga dosad provedena istraživanja potvrdila su da psihičko zadovoljstvo, dobro raspoloženje i odnosi s okolinom uvelike ovise o samoj kvaliteti zraka koja prevladava u našem domu. Isto tako, suhi zrak u prostoru u kojem boravimo ostavlja negativne posljedice na naš organizam te šteti našem zdravlju u cjelini.

Stoga, kako možete najjednostavnije riješiti problem suhoće zraka u zimskim mjesecima kada je grijanje zatvorenih prostora neizbježno? Idealno rješenje protiv suhog zraka u interijeru krije se u fantastičnim ovlaživačima zraka, funkcionalnim i praktičnim rješenjima koja mogu u samo nekoliko minuta osigurati optimalnu vlažnost te stvoriti ugodan osjećaj u svakom prostoru. S obzirom na to da preporučena vlažnost zraka u prostoru iznosi između 40 i 60 posto, zimi je ta razina često smanjena i za nevjerojatnih 30 posto.

Ovisno o veličini prostora u kojoj se nalazi ovlaživač zraka, on kao takav osigurava tihi rad, omogućava znatnu uštedu energije, dozator mirisa, a ima i praktičan podsjetnik koji ukazuje na zamjenu filtara te je od ekološkog materijala za dodatnu sigurnost. Osim vrhunske kvalitete ovog proizvoda, on ima zanimljiv dizajn i izgled kojim se savršeno uklapa u gotovo svaki stil uređenja.

Bez obzira na to je li riječ o dnevnom boravku, kuhinji, kupaonici, spavaćoj sobi ili uredu, jedno je sigurno - u svakom će prostoru ovlaživač zraka biti od velike koristi. Ovlaživače zraka OSKAR odlikuje tihi rad, švicarski dizajn, vrhunska kvaliteta i ušteda energije. Oni rade na načelu isparavanja vode te su namijenjeni sobama od 30 pa sve do 100 kvadrata.

Ovi ovlaživači zraka odlična su rješenja i za male stambene prostore - ne zauzimaju mnogo mjesta, a možete ih i seliti iz prostorije u prostoriju. Naime, dolaze u različitim veličinama pa tako razlikujemo velike, srednje i one najmanje, namijenjene upravo prostorima manjim od 30 kvadrata. OSKAR little idealan je za male prostore do 30 kvadrata.

Za razliku od njega koji je prvenstveno namijenjen radu u nešto manjim prostorima, postoje i njegove 'veće' verzije - OSKAR koji funkcionira u sobama do 50 kvadrata te OSKAR big za interijere do 100 metara kvadratnih.

Osim toga, spomenuti veći ovlaživači imaju ugrađen i higrometar pomoću kojih možete postaviti željenu vrijednost vlažnosti u sobi, tako da savršeno funkcioniraju automatski. Zahvaljujući ovoj praktičnoj funkciji, nećete morati brinuti o stalnom kontroliranju vlažnosti, već se ovlaživači raditi po principu potrebe.

Svi modeli imaju i mogućnost aromaterapije u posebno dizajniranoj mokroj kaseti, ako želite lagano aromatizirati sobu. Ovlaživači su pogodni za spavaće prostore, jer su izuzetno tihi i imaju noćnu funkciju, kao i za veće dnevne sobe, urede.

Osim što morate voditi računa o kvaliteti zraka u vašem domu, često vam neadekvatna kvaliteta zraka izvan njega može predstavljati velik problem. Međutim, i za to postoji jednostavno rješenje, a to je EMMA - vaš osobni prijenosni ovlaživač zraka koji osigurava optimalnu vlažnost zraka gdje god se nalazili.

Opremljen je USB kabelom za mobilnu upotrebu i adapterom za kućnu potrebu, što vam omogućava da ovaj ovlaživač nosite sa sobom gdje dok putujete. Osim toga, dizajniran je tako da bude lagan i kompaktan, a možete ga bez ikakvih problema nositi u putnoj torbi ili koferu. Dvije različite postavke omogućuju prilagodbu prema isključivo vašim potrebama. Vrlo je tih, pogotovo na nižoj razini, a ima i prilagodljiva LED svjetla koja se mogu (prema potrebi) prigušiti ili potpuno isključiti.

''Stadler Form švicarska je tvrtka specijalizirana za razvoj, proizvodnju i prodaju kućanskih aparata s naglaskom na poboljšanje kvalitete unutarnjeg zraka. Proizvodi karakteriziraju izuzetan dizajn povezan s vrhunskom kvalitetom i inovativnom tehnologijom.''

Osigurajte optimalnu vlažnost i ugodan osjećaj u svom domu na vrijeme jer do 31. ožujka ili do isteka zalihe možete nabaviti OSKAR little ovlaživač po akcijskoj cijeni od 699,00 kuna, OSKAR po akcijskoj cijeni od 999,00 kuna, OSKAR big po cijeni od 1.499,00 kuna i EMMA po cijeni od 469,00 kuna. Ovlaživače zraka obitelji OSKAR i EMMA možete kupiti kod slijedećih ovlaštenih prodavatelja: Stadler Form Hrvatska, Elipso, Emmezeta, Svijet Medija, eKupi, Links.

Više o akciji i proizvodima možete pogledati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. lipanj 2024 23:47