SVI GA HVALE

Zavirite u luksuzni stambeni kompleks kod Rijeke: Ima posebnu zaštitu od sunca, doznali smo i cijenu kvadrata

 Dogma nekretnine
Kompleks se sastoji od četrdeset stanova raznovrsne tipologije, od manjih jednosobnih, dvosobnih do trosobnih

Kompleks Premium Living Rijeka luksuzni je višestambeni objekt na tržištu nekretnina, smješten između Opatije i Rijeke - na Zametu. Iako se nalazi na "kraju" grada, ova lokacija s vremenom je dobila na atraktivnosti jer je blizu Opatijske rivijere.

- Blizina raznovrsnih sadržaja za život i odmor jedna je od istaknutih prednosti ove pozicije, a opet dovoljno daleko od gradske gužve. More, plaža s lučicom i šetnicom lungomare, sportska dvorana, igralište, tržnica, dvije osnovne škole, četiri dječja vrića, trgovina, ordinacija, stadion Kantrida, otvoreni teniski tereni... Za petnaestak minuta autom stiže se u centar grada ili Opatiju. Još jedna prednost koju prepoznaju klijenti je blizina aerodroma - rekao je Branko Papeš, direktor agencije Dogma nekretnine.

image

Premium Living Rijeka luksuzni je višestambeni objekt na tržištu nekretnina, u blizini raznovrsnih sadržaja za život i odmor, a opet dovoljno daleko od gradske gužve

Dogma nekretnine

Zgrada je, kažu investitori, projektirana kao zgrada gotovo nulte energije, što podrazumijeva da su ovdje niži troškovi korištenja energije

image

Projekt s posebnom zaštitom od sunca, cijena kvadrata od 3900 do 4800 eura. U cijenu uključena parkirna mjesta u podzemnoj garaži

Dogma nekretnine

Objekt, dodaje, ima prekrasan panoramski pogled na more Kvarnerskog zaljeva i otok Cres, te je udaljen 600 metara od mora.

Temelj ovog projekta je, kako kažu investitori, da na kvalitetu stanovanja podjednako utječu svojstva stana, vanjsko oblikovanje zgrade i njen okoliš.

- Osnovna je ideja da se privatnom i zajedničkom posvetila iznimna pažnja kako bi se ostvario projekt koji stanarima nudi više od onoga na što su se navikli u novim višestambenim zgradama - rekao je Igor Rožić, arhitekt projekta.

Svi tlocrti, tvrdi arhitekt, pomno su istraženi i optimizirani kako bi se unutar datih površina ostvarila maksimalna funkcionalnost i fleksibilnost.

- Posebna pažnja je posvećena odnosu između unutrašnjeg i vanjskog prostora stana, kako bi se iskoristila kvaliteta lokacije i podneblja uz osiguranje intime svakog stana. Oblikovanje pročelja, osim specijalnih elemenata zaštite od sunca, projektiranih po mjeri za ovu građevinu, nudi promatraču novu vizualnu kompoziciju, koja je po kvaliteti upotrijebljenih materijala i detalja bliža konceptu urbane vile nego višestambene zgrade - dodaje Rožić.

image
Dogma nekretnine

Kompleks se sastoji od 40 stanova raznovrsne tipologije, od manjih jednosobnih, dvosobnih pa sve do prostranih trosobnih stanova. Zgrada je, kažu investitori, projektirana kao zgrada gotovo nulte energije, što podrazumijeva da su ovdje niži troškovi korištenja energije. Naravno da svi uključeni u projekt o njemu imaju samo riječi hvale, na kupcima je da se u to uvjere iz prve ruke i provjere, međutim i dalje ostaje činjenica da se radi o rijetkom projektu kvalitetnije novogradnje u Rijeci.

Dodatni adut

Cijene stanova su od 3900 do 4800 eura po kvadratu. U cijenu su uključena parkirna mjesta u podzemnoj garaži, koja se nalazi u sklopu objekta, i spremišta za svaki stan. Trenutno u Rijeci nema mnogo novogradnji na gradskim linijama.

Ovisno o lokaciji, cijene za luksuzne novogradnje u Rijeci iznose od 3500 do 5000 eura po kvadratu, a za atraktivne starije stanove od 2500 do 4000 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. svibanj 2024 13:14