vrijedna transakcija

Uoči pijanog skandala, Justin prodao ranč! Evo koliko je dobio!

 VALERIE MACON/AFP

Američki pjevač Justin Timberlake prodao je svoj ranč u Nashwilleu za 8 milijuna dolara, što je čak 2 milijuna manje od prošlogodišnje tražene cijene za ovo gotovo 500 tisuća kvadratnih metara veliko imanje, objavio je New York Post. U svakom je slučaju dobro prošao, s obzirom da je svoju investiciju udvostručio. Spomenuti je ranč kupio 2015. godine za 4 milijuna dolara.

Smješten neposredno u blizini sela Leiper’s Fork, ranč je zaštićen od nove izgradnje i može se pohvaliti izvorskim ribnjakom, stazama za šetnju i pašnjacima. Justin ovdje nije samo posjedovao imanje, već je bio uključen u lokalne događaje i poslove, uključujući i Hodočasnički glazbeni i kulturni festival.

Ova nekretninska transakcija odvila se nekoliko tjedana prije no što je pjevač ulovljen dok vozi u pijanom stanju Hamptonsu, a kazna mu je izrečena najkon što je odbio izvršiti alkotest. Istovremeno, u tijeku je njegova turneja svjetska turneja "Forget Tomorrow" koja, iako je već inkasirala 140 milijuna dolara, ne stoji najbolje s prodajom karata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 16:07