Pogledajte!

Transportni kontejner uređen je kao slatki mali dom. Ima sve za ugodan i lijep život, a prodaje se za 35.000 eura!

 cabindepot.co.uk

Montažne kuće i kuće na kotačima vrlo su popularne trenutno, a posebice su postale popularne nakon pandemije. Isto tako, sve češće se susrećemo s raznim kreativnim mjestima za život, poput starih autobusa ili kombija, koje netko transformira i pretvori u svoj mali skromni dom. Ovaj put, mi smo pronašli kontejner koji zapravo ima sve što vam je potrebno za život! Vjerovali ili ne, zaista je istina. Pogledajte!

image
cabindepot.co.uk

Naime, na internetu je osvanuo oglas za prodaju ove "nekretnine" za 35.000 eura, a u tu cijenu je uključeno i: jedan transportni kontejner, izolirani pod, izolirani drveni okviri, ožbukani zidovi u mat bijeloj boji, s bijelim panelima vrata i bijelim letvicama. Tako je transportni brodski kontejner dimenzija 6 puta 2,5 metara pretvoren u kuću s jednom spavaćom sobom, kuhinjom i kupaonicom.

Ova nesvakidašnja kućica nalazi se u Engleskoj i ima udobnu spavaću sobu, pametnu i modernu kupaonicu te otvoreni dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu.

image
cabindepot.co.uk
image
cabindepot.co.uk
image
cabindepot.co.uk

U kući je provedena kompletna električna instalacija koja uključuje osam žarulja, šest duplih utičnica, tri prekidača za prigušivanje svjetla, dva aspiratora, jednu utičnicu za ogledalo, jedno vanjsko svjetlo, jednu vanjsku duplu utičnicu te svu TV i WiFi opremu.

U kući su izvedeni kompletni unutarnji vodoinstalaterski radovi za kuhinju i kupaonicu, kao i dvoja unutarnja klizna vrata od hrastovine, javlja ENDS. Potpuno opremljena bijela čajna kuhinja od hrastovine sa sudoperom, slavinom, elementima za odlaganje ispod pulta, radnom pločom od hrastovine, bojlerom i dvozonskom električnom indukcijskom pločom za kuhanje.

image
cabindepot.co.uk
image
cabindepot.co.uk
image
cabindepot.co.uk

Kompletna kupaonska instalacija uključuje električni tuš, tuš kabinu na preklopna vrata, umivaonik sa slavinom, zidno LED ogledalo i WC školjku. Ugrađena je PVC francuska stolarija i bijeli PVC prozori. Podovi su od laminata u stilu svijetlog hrasta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2024 10:22