POVUČENA S TRŽIŠTA

Pierce Brosnan u godinu dana nije dobio niti jednu ponudu za svoju vilu! Je li tražio previše?

 -/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA/

Pierce Brosnan, koji je glumio kultnog agenta 007 Jamesa Bonda, stavio je svoje imanje u Malibuu prije gotovo godinu dana na prodaju za 100 milijuna dolara, što ga je tada činilo osmim najskupljim domom na tržištu u okrugu Los Angeles. No, nakon što u godinu dana nije dobio niti jednu ponudu, odlučio je povući nekretninu iz ponude.

image
-/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA/
image
-/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA/

Imanje uz ocean zauzima više od hektara, a sadrži dvije kuće koje kombiniraju pet spavaćih soba i 14 (!) kupaonica. Poznata kao Kuća orhideja, dizajnirana je kao boravak u tajlandskom odmaralištu, inspirirana njegovim vremenom snimanja filma o Bondu iz 1997. "Tomorrow Never Dies" na Tajlandu.

image
-/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA/
image
-/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA/

Kuća ima i teretanu, zvučno izoliranu projekcijsku dvoranu, luksuzni spa centar sa saunom... Spokojno i lijepo uređeno zemljište ima golem bazen sa slanom vodom, dva ostakljena vanjska prostora za blagovanje i odmaranje, ogromnu, djelomično natkrivenu terasu sa zonom sjedenja i blagovanja, plinsko ložište i prostrano pješčano područje sa stazom koja vodi do pješčane plaže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. rujan 2024 11:25