Poput Barbariana

Iznajmila je stan preko popularne platforme za smještaj, a onda otkrila jezivu skrivenu sobu: ‘Strašno iskustvo‘

 TikTok

Obitelj iz Kansas Cityja u državi Missouri postala je viralna na TikToku nakon što je objavila uznemirujući video iz stana koji je preko Airbnba unajmila za potrebe obitteljskog putovanja u Chicago, Illinois. Xena Habashi ispričala je kako je odmah nakon ulaska u podrumski stan primijetila da nešto nije u redu.

"Primijetila sam da je bilo toliko nasumičnih vrata koje nisu bile prikazane u oglasu", rekla je Xena Habashi za Newsweek, dodajući kako su se na i rođak spremali za spavanje kad su primijetili upaljeno svjetlo u jednoj od zaključanih soba. Uz pomoć vilice uspjeli su otvoriti vrata, a imali su što i za vidjeti... Naime, pronašli su prostoriju koja podsjeća na tajnu tamnicu. Xena je vidjela "drvena vrata s bravama" i "lance na zemlji", a u jednom je trenutku primijetila i drvena vrata koja "idu još niže" u utrobu zgrade. Scena je podsjećala na horor Barbarian iz 2022. godine, o ženi koja otkriva da je u kući koju je rezervirala već boravio stranac.

https://www.tiktok.com/@notxh2/video/7318079253218610478?is_from_webapp=1&sender_device=pc

"Gledala sam Barbarina mjesec dana prije i šalili smo se prije nego što smo stigli govoreći ‘Zamisli da se nešto poput Barbarina dogodi‘! Onda je soba bila baš kao u filmu!", rekla je Xena. Što je još gore, ispričala je da su počeli čuti "lupkanje" pa su odlučili kontaktirati vlasnika i Airbnb.

"Imali smo ta vrata blokirana stolom i smotanim ručnikom ispod ručke kako se ne bi mogla pomaknuti. Nismo mogli spavati. Ostali smo budni do jutra, stalno smo čuli zvukove, a prije nego što smo otišli odlučila sam snimiti taj video i neočekivano je postao viralan", prepričala je. Njezina dva video klipa skupila su više od 10 milijuna pregleda, a korisnici spomenute društvene mreže komentirali su kako je bila hrabra što je ostala noćiti.

Airbnb je obitelji ponudio povrat novca za ono što je Xena nazvala "strašnim iskustvom".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 18:56